Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, December 9, 2010

Email dari GadisBunga untuk Boss

Hujan lebat tadi, tapi titis-titis hujan tak nampak pulak...
(Ofis, Taman Desa)



Tadi pagi GB cek email opis sebab rutin. 
Waktu tengah asyik cek email yang belum dibaca, 
tetibe GB nampak satu email dari nama yang cukup-cukup familiar.
.
.
.
.
.
.
.
.

Gadis Bunga
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ces! 
Abis tu yang selama ni GB anto email berbakul-bakul dekat boss tu nama Gadis Bunga la yang keluar? Cemana nama sender pun boleh sama dengan nama blog nih? 
Malunye dekat bos!!!!

P/S: Terus tukar setting time-time tu jugak! Malu weh malu!!!


62 comments:

  1. adik beradik dgn nik..Queen nikhakimah...

    ate...nak tukar pun tak reti...biorkan jela...hehehe

    ReplyDelete
  2. queen:
    hahaha!! siyes? adoi patut la bos asyik pandang semcm kalau GB cakap dah email sumtin kat dia. hahaha

    ReplyDelete
  3. Bos baca tak blog GB? :)
    Kalau dia baca, musti dia pahammm..

    ReplyDelete
  4. daddyZiyad:
    harap2 tak...hahahaa!!!!

    ReplyDelete
  5. hahahaa.. kelakar..
    mesti malu gile kan?

    ReplyDelete
  6. darkbatman:
    malu plus kantoi....! hahahaa

    ReplyDelete
  7. Beri 3 sebab kenapa mesti nak rahsiakan dari boss? Ahaks!

    ReplyDelete
  8. azieazah:
    sebab........cerita pasal bos pun ade gak dlm blog ni! hahaha

    eh, kene bagi 3 sebab ek? lalalaa

    ReplyDelete
  9. huhhhhh???
    kwang... kwang... kwanggggggggg...
    (sambil gelak sampai sakit perut)

    ReplyDelete
  10. kelakau!! kelakau!!
    .
    .
    .
    ko ada-ada je lah....

    ReplyDelete
  11. haha...

    mau 3 inci tebal tu...



    *tadi kReen tak email lagi. pendrive tertinggal. esok tau.

    ReplyDelete
  12. Hahahaha...tkantoi la ni...tau tak boss ttiap pagi baca blog akk tau...lg dia puji semua org ptt ada blog mcm akk bg tujuan mbantu minda...

    masa tu mcm nk terbang ..bangga gue!!

    ReplyDelete
  13. hihihi cumel jek.. mesti bos pandang senyum2.. :)

    ReplyDelete
  14. hehehehehe...boss x pernah tanya apa-apa ker sebelum nie?

    ReplyDelete
  15. hahahah..ok la tu nama gadisbunga..ayuuuuu.. :P

    ReplyDelete
  16. Sendiri buat, sendiri boleh tak perasan, ek? :)

    ReplyDelete
  17. chantek gambar taman hijau tewww.. nyamannyerr

    ReplyDelete
  18. lupo lak..GB..nanti kasik email. mau invite ke blog gambarajah. sudi kah? hehe

    ReplyDelete
  19. hihi

    ok apa. baru bos tau bg adalah gadis yang berbunga bunga. hihi

    ^_^

    ReplyDelete
  20. boss GB tak penah tanya ka? haha. kantoi.

    ReplyDelete
  21. hahhahaha
    awak menceriakan saya !

    tq

    ReplyDelete
  22. huhuhu anto name aku siap marc overmars lagi kkeh keh ;p

    ReplyDelete
  23. nasib kua gadis bunga. kalu kua name yang ntah pahape, lagi la meroyan kot.


    pstt..mesti bos hang dh gugel nama gadis bunga and jumpa blog hang ni.



    :p

    ReplyDelete
  24. haha! kantoi..terlajak perahu boleh diundur terlajak antar email???

    tp name GB tu memang sweet!

    ReplyDelete
  25. GB...

    xpe...xpe...be cool...GB...
    sekbaik sndri yg t'sedar...
    kira ok la tu!

    ReplyDelete
  26. nice picca dear!!!
    sejuk mata mandang, aman terasa.. hihihi.. =)
    stress kije leh lepak2 situ kn..

    ReplyDelete
  27. h4ni3:
    gelak cover2 sket. kalau kene gastrik jgn salahkan GB...lalala

    ReplyDelete
  28. DrSinga:
    cemana selama ni boleh tak cek entah.........atau tak perasan.......huuuu~

    ReplyDelete
  29. azieazah:
    erk.. lagi 2 ek. ok:

    2. sebab GB nak jadi blogger tanpa wajah yg dah dewasa (la sangat...)...lalalaa

    3. errr...kalau dia tau lepas ni xde dah la tempat line clear nak mengumpat... eheheh

    ReplyDelete
  30. GB aja lah kite camne nak tuka nama sender tu? kite pon x suka plak nama kite tuh. huhu

    ReplyDelete
  31. taufiq:
    patut la dia tak penah reply ke email GB...dia reply ke email cc. hehehe

    ReplyDelete
  32. a.z.r.i.n.a.03.07:
    nasib baik dia kat obesi skrg...cukup masa kot nak bagi hilang malu...mueheheh

    ReplyDelete
  33. CT:
    blog akak lain...berinformasi. blog GB ni byk merapu. tak sesuai dibaca oleh golongan bos sendiri. heheh

    ReplyDelete
  34. cik fiza:
    dia tak senyum, tapi buat muke pelik. patut laaa!!! hahahaa

    ReplyDelete
  35. LyNn HaMzAh:
    dia tanya, are u the one who sent the email?

    pastu GB jawab dgn kompidennye: yes, that was me.

    hahahaa!!!!

    ReplyDelete
  36. hanie:
    nama ayu tapi kat opis ni brutal. malu la weh!!! hahaha

    ReplyDelete
  37. kakcik:
    itu laaaa...tak perasan selama ni...hahah!

    ReplyDelete
  38. KOG:
    ko boleh ulang komen tak? aku blur. ngeeeee

    ReplyDelete
  39. en_me:
    taman tu luar opis GB...hihi...terime kaseh... :D

    ReplyDelete
  40. hanie:
    oh tq tq. nanti GB bagi kat blog gambarajah okeh. :D

    ReplyDelete
  41. Myaby :
    heheh..betul jugak...selama ni dia tgk GB brutal semacam...tapi rupan2nya dalam hati ada taman....hahaa

    ReplyDelete
  42. GC:
    dia tanya mcm tu je lah: was it u who sent the email?

    dem. malu balik. hahaha!

    ReplyDelete
  43. TS:
    yey,....saya suka awak ceria! :D

    ReplyDelete
  44. mas:
    nama elegant takpe....hahahaa

    ReplyDelete
  45. sepet:
    dem....jgn buat GB totop blog ni...hahahaha!!!!

    ReplyDelete
  46. MDT:
    ni kes dah terlajak anto berbulan2....hahahaa!!!!

    ReplyDelete
  47. PynGees:
    haha..itu yg kes terus edit on the spot tuh. nasib baik sedar jugak.

    ReplyDelete
  48. ♥Leily|Ummi Alya Husna♥ :
    tengs. itu gambar lama opis GB. kalau tensen mmg kuar amik angin sat kat situ...jemput le dtg.. :D

    ReplyDelete
  49. poyaty:
    gi kat gmail, pastu klik setting. cuba godek2 dari situ. boleh tukar nama 'sender name as' kat situ.

    selamat mencuba. :)

    ReplyDelete
  50. hahahahahaha...
    rasa nak guling2 pun ada...

    ReplyDelete
  51. sumandak:
    takpe...GB relakan...hahaha!!!

    ReplyDelete
  52. so lovely ur ofis!
    and so lovely ur name too :)
    now when ur bos looks at flowers, he'll think of u :)

    ReplyDelete
  53. ummi5:
    thank you dear.. :)

    but i don't want to be a flower in the office. hahaha

    ReplyDelete
  54. mesti muka blushing kaler pink punyalah masa tu kan hahahaha ...

    ReplyDelete
  55. @Azizan Zolkipli

    bukan kaler pink lagi dah. hijau terus! hahah!!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D