Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, November 22, 2010

Sedikit tentang Ahad - Nestle World Walking Day


T-shirt hijau tu GB tak sempat dapat. Dah abis. Sampai lambat, cari parking segala. Huuu~

P/S: Gambar lain GB akan share dari semasa ke semasa.

P/S: Kawan-kawan, nanti GB blogwalk ok.

24 comments:

  1. same laa kite.. xdpt cz rmai yg dtg..hee

    ReplyDelete
  2. gB pakai t shirt warna apa? ;-)

    ReplyDelete
  3. hurmm, bagus sgguh gB ek. pergi acara kesihatan :)

    layout da baru tuuuu

    ReplyDelete
  4. suka tgk this pic..emmm
    salam kenal

    ReplyDelete
  5. great shot GB ;) ada yang jalan berkaki ayam tak?

    ReplyDelete
  6. menarik! tapi jauh dari umah maksu, so malas nak join

    GB dpt hadiah apa?

    ReplyDelete
  7. darkbatman:
    pastu nampak org yg pakai tshirt hijau ni buat tai chi. aiii....geram betul!

    ReplyDelete
  8. kakcik:
    tema GB semalam warna alam. heheh

    ReplyDelete
  9. yaty:
    sebab ada tshirt free (tp x dapat pun) n bfast free. tu yg laju tu.

    ReplyDelete
  10. noor:
    terima kasih...

    salam kenal kembali. :)

    ReplyDelete
  11. didzy:
    geee...thanks!

    smlm ramai yg pakai kasut joging, crocs dan selipar jepun. yg kaki ayam tak perasan pulak. huuu~

    ReplyDelete
  12. Mak Su:
    dapat makan free je...t shirt free tu pun tak dapat. hahaha!!!

    ReplyDelete
  13. best kan join acara macam ni..dah lama tak join...

    ReplyDelete
  14. wah GB rajinnye pi benda2 cmni.. i salute u...

    ReplyDelete
  15. daddy ziyad:
    seronok join sebab at least ade jugak activity nak buat time wiken kan..

    ReplyDelete
  16. Safinaz Hanum Ahmad Anuar:
    haha...
    GB dah tukar layout sebelum pegi jalan2 tu lagi..

    kalau ada komen utk penambahbaikan GB alu2kan sangat. terima kasih. :)

    ReplyDelete
  17. cik fiza:
    next time jom kite gi sesama nak?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D