Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, November 9, 2010

Nak tau apa yang GB paling tak suka?

I love veggies. But I know someone who hates these. Hehehe...
(Location: Pasar Tani Shah Alam)

GB paling tak suke pegi Local Authorities.

Tapi harini tetibe kene pegi jugak.

Majlis Perbandaran Klang.

Ad hoc pulak tuh!

Huh!


P/S: Kat Klang mana tempat makan best?

48 comments:

  1. sy org Klang tapi tak pernah tahu pun kat mana tempat makan best klu tengahari nie huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Lama nya dah Kak AA tak pegi Klang... huhuhu rindu nak makan seafood lah...

    Jommm!

    ReplyDelete
  3. Waaaaa....
    Dekat dengan tempat kerja fiance saya. GB buat pa pergi sana? Nak setel saman letak kereta ke?

    ReplyDelete
  4. GC tak makan sayur. makan certain sayur je.

    ReplyDelete
  5. ada kfc tak? kalau ada, tu la yang paling best..=P

    ReplyDelete
  6. entah la GB..kat tanjungharapan la kot..makna seafoodd

    ReplyDelete
  7. kedai makan yang biasa pun okay. dah lupa mana kedainya :P

    ReplyDelete
  8. dah lama x gie klang rasanya...huhuhu...

    ReplyDelete
  9. Laaa kenapa tak bagi tahu awak nak pergi MPK. Saya selalu ke sana. Ke Jab Perancang, Jab Bangunan, Jab Kejuruteraan dan OSC.

    Kalau bagi tahu awal boleh kita pergi lunch sama2 tadi. Kata nak minta saya belanja awak hehehe

    ReplyDelete
  10. Awak nk cakap DrSinga tak suka sayur kan?

    Saya pun sama mcm dia.

    ReplyDelete
  11. errrrrrr............
    sayur banyak khasiat..
    saya suka sayur..sayir cantik... kaler2..pelawas...
    cuma saya tak suka makan je..



    meh sep sikit meh, YB!!!!

    ReplyDelete
  12. Klang makan tak besh
    kehkehkeh

    ReplyDelete
  13. kenapa x suka gi PBT? takut kene "pau" ke..? (soklan sensitip bagi siape di pbt hhahaha)

    ReplyDelete
  14. kucingorengemok :

    bujal yg pusat terjojol itukah? :p

    ReplyDelete
  15. sahromnasrudin:
    waaaa~ tak patut!!!

    (tp GB pun sama ja..hahah!)

    ReplyDelete
  16. Zezebel:
    fiancée di sini ya?

    GB bukan nak gi bayar saman. tapi nak buat submission drawing. aduh....malas!!!

    ReplyDelete
  17. GaDis CoMel:

    sila bagitau sayur yg kamu mkn sahaja. terima kasih. :D

    ReplyDelete
  18. Affan Ruslan:

    setuju.

    nasib baik tadi semua berjalan lancar. huhu~

    ReplyDelete
  19. Amni:
    e'eh. kite makan kfc la. singgah kat drive thru tadi. hihihi!

    ReplyDelete
  20. Queen:
    tanjung harapan?

    macam pernah kudgr nama itu tapi di mana ya?

    huuu~

    ReplyDelete
  21. miss nina:
    kelang ni kite selalu kompius jalan dia. dah kuar fed hiway baru lega sikit. hu~

    ReplyDelete
  22. Safinaz Hanum Ahmad Anuar:
    kite pun cuma biasa beberapa tempat je kat klang.

    huu~

    ReplyDelete
  23. LyNn HaMzAH:
    klang cemtu jugak...kite tetap tak expert jalan dia. heheh

    ReplyDelete
  24. Yunus Badawi:
    hah! ye ke? nape tak ckp awal2. saya gi jab taman n rekreasi dgn OSC tadi.

    lain kali kalau pegi lagi saya roger. tapi YB pegi ke time tu? huuu~

    ReplyDelete
  25. Yunus Badawi:
    eh. i tak cakap pun sape. lalala!

    (mcm semua org da tau je ni. hahaha!!)

    ReplyDelete
  26. DrSinga :

    dia dah jumpa geng dah.....

    tu GC pun sama tuh.

    apa la nak jadi dgn hangpa ni...? :p

    ReplyDelete
  27. alien :
    guwe mkn kepsi je tadik. huhuhu~

    ReplyDelete
  28. MasZuber:
    heheh. sensitip banget soklan tuh! ;p

    ReplyDelete
  29. yg paling suka jantung pisang cicah sambal belacan...

    eh...tu kategori sayur ke ulam?...

    hehehe...

    ReplyDelete
  30. kak reen:
    aduh.....faveret tuuuuu!!!!

    ReplyDelete
  31. sayur warna warni, healthy and yummy :)

    ReplyDelete
  32. ummi5:
    kalau dihidang sayur sahaja pun GB puas makan. :)

    ReplyDelete
  33. mmg nak kena laaa bila x tau nak menanya kat org KLANG ...kan??

    ReplyDelete
  34. diiii toilet nhgee..blh buang air besar..air kecik..leh solek berajam2 karang nak husyah jejaka plk heee..


    suri tak pernah kesana..huhu..

    ReplyDelete
  35. aspenladylovely ;
    takmau kacau org tgh sakit belakang..heheh

    ReplyDelete
  36. suri:
    tak sempat dah nak tacap ke ape ke...huhuhu

    ReplyDelete
  37. Mcmana GB nak roger saya sedangkan GB takde no tepon saya?

    Sila emel saya di yunus.badawi@gmail.com

    Ada beberapa perkara saya nak tanya GB.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  38. YB:
    baiklah. nanti saya email.

    apa soalannya tu? nanti jgn tanye soalan2 cepumas dah la ye...

    sama-sama.

    ReplyDelete
  39. kekadang, apa yang kita tak suka, itu jugaklah yang kita kena buat..trust me. Its a hard thing to do, but need to be done anyway..

    ReplyDelete
  40. shueQry:
    dah terbiasa buat bende ad hoc yang kite tak suke. komplen tu sekadar nak mengada2 jaaa...heheh

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D