Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, November 8, 2010

I just received 'Lovely Blog Award' from Didzy!

Friends, you are as lovely as this rose. All of you. :)
(Rosa spp., Shah Alam Lake Garden)

GB dah beberapa kali terima award-award maya melalui blog ni. Malangnya semua award-award terdahulu (macam la banyak sangat pun...!!!) GB cuma tengok dan tak buat apa yang sepatutnya GB buat sebab percayalah, GB buta IT. Mueheheh...

Jadi Sabtu lepas sewaktu mencuri line WIFI kat Oldtown Subang Perdana, GB terbaca komen dari Cik Didzy kite yang  hyper, clumsy, blur, creative, grumpy, and naughty dari Brunei ni yang dia dah anugerahkan award pelakon wanita terbaik 'Lovely Blog' kat blog GB yang sepertimana adanya ini...

Jadi di sini GB uar-uarkan rupa award yang GB dah dapat tu. 




Cantek kan? Ada munge-munge cinte lagi. Wink wink~!

Terima kasih Didzy... I like!


So here are the rules (kopipes):
1. Accept the award
2. Post in on your blog together with the name of the person who has granted the award, and his or her blog link.
3. Pass the award to 15 other blogs that you've newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know they have been chosen for this award.



Now I'm passing on this lovely award to:

All my blogger friends! 


Because....I love you. 


All of you! 


So much


Mwahhh!


All of you deserved the award and keep on blogging because YOU enrich my life!!! :)

P/S: Aci ek GB buat cenggini? Ngeee....

34 comments:

  1. hihih. kita ni sama je. selalu buat taktau je dgn award yg kita dapat.

    ReplyDelete
  2. suffer8zine:
    tq. tu GB dah pass award kat kamu pulak. amik jgn tak amik!

    ReplyDelete
  3. GaDis CoMeL:
    agaknya sebab kite ni mmg sama2 asai daghi sana kowt noh?

    kihkihkih

    ReplyDelete
  4. haha thanks GB! tula awards blog saya yg dulu2 tu pun rasa nak frame & letak kat ruang tamu tapi tu dah masuk bab terover plak! heeeee...!

    eh..aci..mmg aci..tu ciri2 org lovely tau bagi semua bloggers award ;)

    Ni nak tunggu GB dpt anugerah pelakon wanita terbaik tu lah lps ni :P

    ReplyDelete
  5. Didzy:
    kenot....GB tak reti belakon. hancur! haha

    kalau didzy display semua award kat blog, jadikan header atau background pun mcm menarik juga. sekarang ni semua main virtual je. tul tak? ;)

    ReplyDelete
  6. GB..akak pun sama..macam2 dan cantik2 tapi akak tak dapat nak ambik..sebab tak tau..buta IT..suruh anak buat pun..jadi besar..tak pandai nak kecikkan..jadi tak boleh nak letak..
    cantiknya bunga ros tu..pink kaler lagi..

    ReplyDelete
  7. salam..better awak beritahu penerimanya agar award nie betul2 dihargai khusus untuk penerima...jika tidak diberitahu, ia bersifat terlalu umum dan tiada nilai sentimental..maaf jika teguran ini buat awk tak selesa ya...

    ReplyDelete
  8. kadang sya tak sempat nak ambik
    lupa... kesian kawan kawan yg bagi sesutu pd kita kan?

    ReplyDelete
  9. cantik munge tu......ops..gambar tu...mesti dslr kan..
    hehehe..
    i like..

    ReplyDelete
  10. syantiknya tengok munge tu...


    nak dapat yg betul boleh ?


    hehehe..

    ReplyDelete
  11. Salam GB.
    Maceh ler! Tak berani nak ambil!
    Tengok & tumpang suker jer ler!

    ReplyDelete
  12. tahniah dpt award :)

    pic bunga tu sgt2 cantik okayyy... sgt suka...

    ReplyDelete
  13. congrats kat GB sebab dapat award lagi...

    ReplyDelete
  14. ros dari kamera itu???
    wowwww!!!!

    ReplyDelete
  15. wowww! walau bkn bunga betul2..tp memang best! tp kalau dpt yg betul lagggggi best..haha!

    ReplyDelete
  16. gembira :) rumah kedua sedang di baiki.. huhu..thnks gb sb sudi singgah blogspot suri...bt masa ni pakai apa yg ada dulu nnti dah ok blog cc suri akan bagi tahu kwn2 yg lain pula heee

    ReplyDelete
  17. Good idea GB, nanti kita buat ek...
    thanks ;)

    ReplyDelete
  18. kak Erna:
    hihi. tuh la..kdg2 blur dgn apa yg patut dibuat lepas ni. huhuhu

    ReplyDelete
  19. sahromnasrudin:
    terima kasih atas teguran..

    yg sebenar2nya GB nak taruk semua. sebab semuanya istimewa untuk GB. tapi last2 terjadi public award pulak. huuu~

    ReplyDelete
  20. sayangsayangibu:
    sebab tu this time GB buat. takut nanti depa igt kite tak appreciate, padahal kite appreciate sgt2, huu~

    ReplyDelete
  21. ciK LyndaWawa igUana:
    terima kaseh...hins hins...

    tapi tekaan anda itu tettt!!!!

    salah. sile cuba lagi. ngeeee

    ReplyDelete
  22. a.z.r.i.n.a.03.07:
    mekasih.

    jom gi cameron!

    ReplyDelete
  23. Sanna:
    ala...amik la. amik la..

    untuk awak ni..

    :)

    ReplyDelete
  24. LyNn HaMzAh:
    makasi yg dunk... (slang indon. heheh)

    ReplyDelete
  25. DrSinga :
    yaaaa......

    caye tak? caye tak?

    ;D

    ReplyDelete
  26. Fareez Abdullah:

    time amik gamba tu kebetulan tak hujan...alhamdulillah. huhuhu~

    ReplyDelete
  27. makdara TERdiva:
    nak betul2? jom kite gi cameron. mueheheh

    ReplyDelete
  28. surihati_ku:
    takpe. blogspot pon ok gak. asalkan ade tempat nak publish writing. huuu~

    ReplyDelete
  29. Didzy:
    dah siap nanti roger kite tau! ;)

    ReplyDelete
  30. cantik gaambar ros yg dipetik :)

    ReplyDelete
  31. ummi5:
    terima kasih. kebetulan waktu tu ada pameran bunga di taman tasik shah alam. jadi ambil kesempatan utk amik gambar byk2 lah. :)
    (lihat entry 101010)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D