Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, November 18, 2010

HOT and AG and GB

She is feeling the man-made nature. How sweet....
(Location: Shah Alam Lake Garden, Shah Alam, Selangor, Malaysia)
Pagi tadi AG penyampai Hot FM tu bukak topik hot chat pasal tempat dan kenangan.
.
.
.
.
.
GB sangat teringin nak share tentang cerita GB.
.
.
.
.
.
Jadi GB pun call. :)

P/S: Siapa yang dapat teka which caller was GB, GB bagi hadiah. :)

40 comments:

  1. alamak!
    macamana nak teka?
    dengar pun tidak??

    ReplyDelete
  2. tupaimerah:
    haha...hadiah nasib baik saja. jgn lupa sampai sini sebelum ahad. kita ada kerja berjalan-jalan yang perlu dijalankan.

    ReplyDelete
  3. blog-santai:
    ahahaha. kamu salam dunk....sila cuba lagi. ;)

    ReplyDelete
  4. wah u were on air? i cant join..nvr hear HOT FM. so tell us about ur story..

    ReplyDelete
  5. gambar budak perempuan tu, kalau diletaknya budak lelaki, memang I akan ingat budak lelaki tu tengah pee pee...hahahha..

    ReplyDelete
  6. SALAM,
    TAK DENGAR, MACAM MANA NAK TEKA? CERITA LAH SIKIT KAT SINI !

    ReplyDelete
  7. kakcik:
    haa...saya call awal2 pagi masa tgh on the way gi keje. huhu

    ReplyDelete
  8. BB:
    haaa..kalau ada ulangan kat radio masih berpeluang menang hadiah...lalala

    ReplyDelete
  9. Alamak..tak buka radio hot fm lah plak..saya selalu dengar radio 3 melaka..he..he..he...

    ReplyDelete
  10. ummi5:
    hihi. i memang suka call radio untuk share story. cerita biasa2 aje. pasal kuantan. heheh

    ReplyDelete
  11. daddy ziyad:
    hahaa...mmg musykil kan? nanti GB taruk pic side elevation pulak. :D

    ReplyDelete
  12. LF:
    ala..citer biasa-biasa je uncle..hihihi

    ReplyDelete
  13. DSTB:
    terima kasih kerana sudi singgah. :)

    ReplyDelete
  14. gismo:
    ha ok juge. selamat hadiah GB. hahaha!

    ReplyDelete
  15. aie x dgr .. bz kt tempat keje.heee

    ReplyDelete
  16. aie darkbatman:
    kat tempat keje takde pasang radio meh....?

    ReplyDelete
  17. Hai..lepas ni banyaklah yang jadi stalker GB ni terutama waktu awal pagi..hahaha!

    ReplyDelete
  18. didzy:
    hahahaa...!
    untuk menyelamatkan diri dan keadaan...maka GB takkan call hari-hari. lalala... :D

    ReplyDelete
  19. en_me:
    encek kan kat sane....mana maunye......heheh

    ReplyDelete
  20. Hmmm Hotfm? Gua dengar time Panggilan Hangit jerr.. hahahahah!

    Kalu ada ulangan nanti, nak baring tepi radio lah...!

    ReplyDelete
  21. alahhh .. td mase otw gi kije asyik keluar laguuuu ajer. xd plak dorang kua kan caller nye story.

    ReplyDelete
  22. aizeazah:
    hahaha...kalau panggilan hanget tu kompem bukan suara GB ye...kihkihkih

    ReplyDelete
  23. sepet:
    haaa....tu le. kalau alert sikit dah tentu dapat hadiah dari GB. lalala.... hihi

    ReplyDelete
  24. alaa, pagi ni bangun pukul 11. x dpt lah nak teka GB. hahaha

    ReplyDelete
  25. salam ziarah n salam kenal..
    dgr pon kejap jer td xleh nk teka

    ReplyDelete
  26. yaty:
    haaaa...takde rejeki le kome....huhuhu

    ReplyDelete
  27. noor:
    terima kasih ye melawat sini... :)

    ReplyDelete
  28. tak sempat dengar radio hot.fm la gB. kongsilah dengan rakan2 blogger laks :)

    ReplyDelete
  29. miss nina:
    ahaha...takde la ape2 sgt pun. cerita pasal tempat jatuh lagikan dikenang je. huuu~

    ReplyDelete
  30. yang ada sorang tu perasan semua orang kat tempat belajar dia sukaaaa kat dia eh???
    tapi kann..tapi kannn... tadi tu lelaki...
    .
    ke.. ko buat sora lelaki??!!
    :)

    ReplyDelete
  31. drsinga:
    tetttt!!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    sila cuba lagi. heheheh

    ReplyDelete
  32. alamak, tak dapat teka, tak ada radio..dan tak dengar radio, jangankan radio, tv pun tak ada, astro lagilah tak ada..my mistake, sorry GB...

    ReplyDelete
  33. shueQry:
    takpe. bukan la ape sgt pun. saja call seronok2 je. huu~

    ReplyDelete
  34. hahaha.. nice one, buat semua orang teka2 gb. me dah lama tak dengar hot.. uhuk.

    ReplyDelete
  35. sudah selayaknya saya mampir lagi di sini tuk mempererat tali silaturahmi :)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D