Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, November 22, 2010

Gambar (aje) lagi - dan good luck for SPM!

Berjalan adalah aktiviti santai yang sangat menyeronokkan dan boleh mengeluarkan peluh juga terutama untuk orang yang alergik exercise seperti GB. Disarankan untuk berjalan sebanyak 10,000 langkah sehari bersamaan lebih kurang 3km. Boleh cuba kot... :)


Selamat menjawab peperiksaan SPM untuk adik-adik tingkatan 5.
 Sementara boleh ni korang jawab buat la betul-betul sebab kalau ditakdirkan kene repeat nanti korang akan rasa menyesal gile! 
Muehehe...!

P/S: Harini sebenarnya banyak benda nak ditulis tapi banyaknya berkisarkan peribadi. Jadi...GB simpan sahaja dalam hard disk.

24 comments:

  1. lari oi lari
    malas ye
    rotan sorang2 kang

    ReplyDelete
  2. alien:
    kalau diorg lari abis la bergegar gambar tuhhhh...! :p

    ReplyDelete
  3. yes..slmt menjawab soklan
    masih jauh lagi perjalanan itewwww

    ReplyDelete
  4. SALAM.
    SEMOGA LULUS DENGAN CEMERLANG !

    ReplyDelete
  5. jalan2 kaki.. mmg sehat.

    kacik kan kaki.

    kecik kan buntut.

    muahaha.

    betol. tak tipu punye~

    ReplyDelete
  6. Yeahh.. memang program berjalan anjuran Nestle (kan?) ni nampak berjaya. Masuk paper hari ini, tapi cari2 dlm ramai2 yg ber tshirt hijau tu, takdak lak yang pakai bunga besar kat tepi telinga...!

    ReplyDelete
  7. Berjalan memang aktiviti yang sangat baik. Peredaran darah akan lancar, sama seperti melaksanakan sukan berat yang lain...

    ReplyDelete
  8. Salam GB.

    Jauh nak jalan sampai 3 km sehari huhuhu.

    Anak saya Afifah mengambil peperiksaan SPM mulai esok. Semoga dia dan semua pelajar2 yg mengambil SPM mendapat keputusan yg cemerlang.

    Kalau tak nak kongsi citer yg dah masuk hard disk tu kat blog boleh kongsi dgn saya kat FB ngeeee

    ReplyDelete
  9. hehe.bsukan best la GB! tp sy pon x suke ngat bjln ke jogging ke..badminton best!!

    ReplyDelete
  10. salamGB..disarankan..3km..aduh..larat ke mok cik ni..kayuh basikal je la..nampaknya..

    ReplyDelete
  11. salam..banyak kenangan masa SPM dulu kan huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. cakera keras GB bp memori die ek? hihi..ader ek alergik exercise..muehehe..;)

    ReplyDelete
  13. hobi baru: ambik gambar buntut orang (bahaya)

    ReplyDelete
  14. rozita:
    kite dah lepas kan? dah boleh gumbira2. huhuhu...~

    ReplyDelete
  15. LF:
    salam...
    sama2 kita doakan mereka. :)

    ReplyDelete
  16. naj:
    lepas jalan2 kite brekfes mekdi. hahaha!!!!

    ReplyDelete
  17. azieazah:
    GB taruk bunga kat tempat lain kak..sebab tu akak tak jumpe. hahaha!!

    ReplyDelete
  18. KM:
    betul tu. asalkan bergerak, kire ok la kan?

    ReplyDelete
  19. YB:
    jom kite jalan sama2. mesti tak terasa 3km tu. GB pernah jalan kat FRIM sedar2 dah lebih 6km. huuu~

    YB tlg kirim salam n say gudluck kat Afifah. nak say gudluck kat Adam dia kecik lagi pulak. hehehe

    pasal cerita GB tu kan, YB tgk je entri saya yg kat atas. hahaha

    ReplyDelete
  20. SA:
    suka badminton juga ya? GB pun! boleh la kite pi badminton pastu minum teh tarik. hehehe

    ReplyDelete
  21. k erna:
    kayuh basikal sgt bagus utk jantung. tapi dia takkan membuatkan paha kite kecik. hehehe

    ReplyDelete
  22. sahrom:
    huuu...byk tak terkata...lalala

    ReplyDelete
  23. fatin:
    hahah....memori byk lagi tapi spesis malas nak korek2. kene defragment kot. hahaha

    ReplyDelete
  24. KOG:
    best beb hobi terbaru ni. hahaha!!!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D