Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, November 20, 2010

Berjalan sambil bermain dengan kamera: Jom esok!

Garden light at dusk
(Location: R&R Bukit Gantang, Plus Highway, Perak, Malaysia)
Esok GB nak gi jalan-jalan dengan adik-adik dan kawan-kawan kat Taman Tasik Titiwangsa. Sempena World Walking Day anjuran Nestle. Boleh dapat t-shirt free dan breakfast pun free. Hihihi.

GB kebetulan memang lebih suka berjalan dari berjoging. Even kalau aktiviti joging hari Ahad GB tu pun biasanya lebih banyak jalan dari berlari. Terasa juga la badan ni buat eksesais walau sekadar berjalan je. Berkilo-kilo meter pun takpe. Tapi jangan lari. Tak sampai 50 meter dah semput macam nak pengsan. Lepas tu komplen badan tak kurus-kurus. Huuu~

Jadi kawan-kawan, jom la besok. Yang mana dah kenal tu tegur-tegur le kalau terserempak. Yang tak kenal tu boleh le sapa nama gadisBunga kat sesapa yang korang saspek, kalau kene kat GB nanti GB menyahut lah. Heheh!

P/S: Cerita punye cerita sampai lupa nak taruk link. Klik sini untuk info. GB iklan free-free je ni. Almaklum, blogger comel-comelan je. Huhuhu~

P/S 2: Hepi wiken semua!

35 comments:

  1. Salam,
    Esok GB ada pakai sanggul bunga2 tak? Senang skit nak menyapa ;)

    ReplyDelete
  2. I dok bayang si GB ni pakai baju tshirt kaler kuning Bunga Matahari, pastu suar pendek pantai yang banyak bunga-bunga, stoking sampai lutut kaler hijau sebelah, merah sebelah!

    hahahahaha

    psssttt...! eh ni program yg ada si Farah Fauzana tu ekkk?

    ReplyDelete
  3. kalau nampak gadis yang usung dslr kat situ, ada probability GB lah tu yer..hihihi..

    ReplyDelete
  4. GB, saya nak ikut! nak ikut makan free! Hehehe

    ReplyDelete
  5. hmm.. baru kejut budak2 bangun awal pegi tasik cempaka pun dah mengamuk sampai ke tengahari, inikan pulak nak ke titiwangsa.. huhuhu

    btw, esok akan jalan sepenuh hati ke, jalan2 snap gambar jer? kekeke

    ReplyDelete
  6. salam GB..kalau boleh cara macam tu..senangkan..he he..pi je tanya..sapa nama GB..mai sini..guna microphone..camtu senang la nak berkenalan..kan..

    ReplyDelete
  7. salam kak gb, free x 1 dis hingga 5 feb??

    jom gi jalan2...sambil ajar sy amek gambar yang cantik mcm kak gb.ohiohoho=)

    ReplyDelete
  8. esok aie pi kat sane.. jumpe jom..

    ReplyDelete
  9. ayohhhh! .. camne nak tau yg mane satu GB kan... esok i jerit nama GB kekuat. biar satu titiwangsa bley dengar.



    :p

    ReplyDelete
  10. chantekk lampu teww.. good job

    ReplyDelete
  11. hahahaha biar aku jerit dulu...
    GBBBB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    takder pun pun orang menyahut.... hahahahaha
    salam perkenalan BG

    ReplyDelete
  12. anyss:
    salam...
    GB takde sanggul bunge2. tudung bunge2 ade le. heheh

    ReplyDelete
  13. azieazah:
    tadi gi jalan2 ade gak nampak org pakai mcm tu. tak perasan lak ade tak org yg pegi tegur dia dan panggil nama GB. kihkihkih!

    tadi fara fauzana xde la kak. dia yg jacobs haritu...

    ReplyDelete
  14. Daddy Ziyad:
    Tet!!!

    cube lagi...lalala...

    hahaha!

    ReplyDelete
  15. Didzy:
    bab mkn free mmg best. semua booth yg free GB singgah tadi. hahaha!!

    ReplyDelete
  16. h4ni3:
    haha. tadi jalan sepenuh hati pun ye. tapi amik gambar sepenuh hati lagi byk kot. hahaha!

    budak2 tu dah abis ngamuk belum?

    ReplyDelete
  17. kak erna:
    tadi yg ke depan pakai mike banyaknye cari mak hilang, anak hilang, gf hilang. yg panggil GB takde lak tadi, tu pasal GB tak ke depan. heheh

    ReplyDelete
  18. erma:
    nak gi jalan2 mana? kalau hari keje tak boleh la, kalau wiken boleh je. bawak kamera ye. :D

    ReplyDelete
  19. darkbatman:
    ala...tadi GB tak nampak kamu. kalau nampak dah tentu GB tegur. lalala

    ReplyDelete
  20. sepet:
    GB leka amik gambo tadi. kamu ade panggil ke? lalala

    ReplyDelete
  21. en_me:
    terima kasih. yg ni GB tak edit tau. :D

    ReplyDelete
  22. sumpit:
    jgn tak jerit...tapi tadi mmg tak jerit pun kan? hahaha

    salam perkenalan. terima kasih sebab singgah ke sini. :)

    ReplyDelete
  23. 1
    wahhhh dia sudah bertukar wajah,,

    2
    alaaa lambek baca entry ni...
    pagi tadi la kn..
    :(

    ReplyDelete
  24. jom..2 dis ni..pergi makan steambox kat serdang=)p..sambil jalan2 area situ

    ReplyDelete
  25. we want gambar!
    we want gambar!
    we want gambar!

    ok cukup

    ReplyDelete
  26. puteri:
    haish...lenkali kene le cepat baca. kan dah terlepas nak berjalan bersama2...

    ReplyDelete
  27. darkbatman:
    pegi....

    ramai sgt org la...dah tak perasan dah jadinya...

    ReplyDelete
  28. erma:
    stimbot? errr....situ ade menu lain jugak kan? hehehe

    ok, nanti kite roger2 kalau jadi okeh

    ReplyDelete
  29. sahrom:
    huhu...sebenarnya nak tambah geng. terus jadi iklan. huu~

    ReplyDelete
  30. canteknye snap gambo... meh ajar akak dik ihiks

    ReplyDelete
  31. ena:
    terima kasih...
    saya amik biasa2 je ni kak. :D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D