Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, October 2, 2010

Vandalism, or 'Hey, we're just being creative'?

EXPRESSLESS BENCH
(There are so many overly-creative individuals in Malaysia, so I guess the local authorities should amend the guidelines - please provide spaces for them to express their creativity, everywhere they go.)

Selamat hari Sabtu!

(Big grin!)


P/S: The caption for the pic above is merely my personal opinion :)

29 comments:

  1. kahkahkah
    ekspresi muke syahdu sgt lah

    apepun ttp vandalism
    nk lg rare, pergi conteng lntai rumah

    buat eksperesi muke mcm2

    br mcm wall of fame!

    ReplyDelete
  2. elysse:
    yep. setuju. sokong. mesti diorg gembira kalau kita bagi ruang kan?

    kalau lah kite boleh amend guidelines...:D

    ReplyDelete
  3. yer ... seperti di negara barat mereka ada menyediakan tempat pelepas perasaan mcmtu kan ...
    malaysia ni pun memang patut ada lah .. sure xsampai sebulan penuh .. n banyak idea2 baru untuk artistik peolpe bleh dapatkan ... kan kan kan

    * ada kebaikan di sebalik keburukan juga

    selamat hari sabtu juga!

    ReplyDelete
  4. T@sh Sch@:
    agaknya sebab tu GB ni selalu masuk golongan minority ek? ngeee

    (tp bukan kite buat mende tu ok)

    ReplyDelete
  5. YB:
    tgn depa, bukan tgn GB. ihihihi

    ReplyDelete
  6. GC: tapi seriously nak express creativity kat malaysia ni agak terbatas. (bukan merujuk kepada tukang2 vandalism tu...)

    ReplyDelete
  7. mana tau jadi artis satu hari nanti, bleh jual tu rat dorang. Hehehehe.... Malaysia ni vandalisme memang dah tak dapat bendung dah....

    ReplyDelete
  8. Oh... saya suuuuukkkkkaaaaa conteng...!

    ReplyDelete
  9. saya baik..
    saya tak pernah menconteng hatta melukis..

    ReplyDelete
  10. salam..itu bukan pic jubin mar-mar ke???

    ReplyDelete
  11. aku dah taubat buat kerja vandelism nie mase zaman kat kaed dulu..abis drawing table aku cakor ;)

    ReplyDelete
  12. salam GB..kalau dinding biasa tengo kan...lantai pun kena conteng juga??ish3....

    ReplyDelete
  13. stress btull lukisan ni. same stress dgn org yg gatal tgn menconteng ni agaknya

    ReplyDelete
  14. mesti pelukis baru di tinggal kekasih
    hehehe

    ReplyDelete
  15. Zezebel : pelaku vandalisme kene diberi kaunseling dan ruang. huhu

    ReplyDelete
  16. Yunus Badawi:
    errr....tapi kat tgn saya xde pen. lalala

    ReplyDelete
  17. gedek!:
    ha, suka tak bila ada yg nak bagi space utk conteng ni? :D

    ReplyDelete
  18. DrSinga :
    akak tak main dgn pensel. akak main dgn jarum dan pisau je. lagi horror...! huuu~

    ReplyDelete
  19. sahromnasrudin:
    salam...itu bench dibuat dari marmar...

    ReplyDelete
  20. MasZuber:
    sorang dah mengaku buat keje vandalism! hahaha

    ReplyDelete
  21. kak Erna:
    tu bukan lantai..tu kerusi.....

    ReplyDelete
  22. noreed:
    hahaha. boleh belajar psikologi nih!

    ReplyDelete
  23. alien:
    pendapat yg bernas. pernahkah? hahaha

    ReplyDelete
  24. pernahkah apa?
    biase conteng kertas n buku nota jek'
    hehe

    ReplyDelete
  25. alien: pernahkah menconteng kerana ditinggal kekasih. kihkihkih...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D