Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, October 1, 2010

Can I get MC for PMS?

Zzzzzzzzzzzz.......
  1. unpedis
  2. burisses
  3. storoang
  4. mutefer
  5. coarch
  6. alizi
  7. danises
  8. aning 
  9. moope
  10. asurack
  11. nessong
  12. madowed
  13. brosses
  14. porksme
P/S: Tu semua 'words verification' hasil dari blogwalking. Jenuh nak taip. Ok, sakit perut sangat dah ni. Daa...

37 comments:

  1. meh datang sini!!!!!!!!!!!
    ada injeksen lagi maa.....

    ReplyDelete
  2. drSinga: HAH??? INJEKKK?? takmo takmo!!! nak mc je..can ah? ihihihih

    ReplyDelete
  3. Kalau 'yang datang tak reti nak berenti' tu boleh injek ke Pn. Dr... (eh.. mcm dah konpius pulak ini blog siapa..hehehe..)

    ReplyDelete
  4. kaksik: meh saya jawab bagi pihak. boleh...sebab kakcik yg tanya. kire mau diinjek secara sukarela la ni. eheheh

    ReplyDelete
  5. tadi kata nk mc.. bila Dr. nk bg pakej skali injek xmau ek?? bijak2...

    ReplyDelete
  6. saya slumber je mintak mc

    mmg xleh keje
    nk mengamokkkkkkkk je rasenye

    ReplyDelete
  7. GB..tak kan sampai sakit perut..sebab menaip tu..
    dr.da pelawa.datang aje la..he..he..

    ReplyDelete
  8. dulu2 mase belom kawin, tiap kali pegi klinik pasal PMS mesti doc ckp
    "sok u dah kawin mesti ok PMS tu"

    dah hasilnye memang berbaloi2.. hiks!

    ReplyDelete
  9. mau kene pms juga gua nie klo asyik naip word verification tu je.

    ReplyDelete
  10. salam..blog sy takde word verification kan

    ReplyDelete
  11. Try la gi jumpa doktor....
    Buat muka kasihan sikit. Hahahahaha....

    ReplyDelete
  12. doktor kedekut MC!! haha.


    sgt menyampah dgn word verification kan....

    ReplyDelete
  13. doktor kedekut MC!! haha.


    sgt menyampah dgn word verification kan....

    ReplyDelete
  14. apa hal terkomen 2x nih? haha. lantak lah.malas plak nk delete.

    ReplyDelete
  15. Rehat...
    Tenang...
    Biar hilang sakit perut tu....

    ReplyDelete
  16. aspenladylovely:
    ayaq panaih ja ka? yg mati tu tang mana pulak?

    ReplyDelete
  17. cik fiza:
    aish...takmo takmo. jarum besar tu drsinga pakai. ngeeee

    ReplyDelete
  18. elyse:
    nak mintak. tapi malas nak kuar. huhuhu. ada doc boleh cek jarak jauh tak? ngeee

    ReplyDelete
  19. kak Erna:
    saya sakit perut sebab pms. menaip tu alasan je. dr singa tu jemput sebenarnya dia nak cocok saya. takmo. larikkkk!

    ReplyDelete
  20. makdara TERdiva:
    gulp! abis tu, GB kene kawin dulu ke baru baik? aiseymen...berat petua ni....

    ReplyDelete
  21. -•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- :
    rasanya lelaki punye pms lagi teruk dari fomfuan. hahahaha

    ReplyDelete
  22. sahromnasrudin:
    salam....kamu mmg memahami yg tersirat. rasanya takdet words verification kot kt blog kamu. kalau ade nanti GB update dlm entri ni. kihkih

    ReplyDelete
  23. belle:
    GB tak reti la nak buat muke kesian takut nampak huduh...nak nak depan dokter yg ensem2. ngeeeee

    ReplyDelete
  24. GaDis CoMeL 1:
    nanti GB ngadu kat drSinga...muehehe

    word verification agak2 perlu ke? ihihih

    ReplyDelete
  25. GaDis CoMeL 2:

    ha, komen yg ni ngadu kat drH4N1 pulek..hahahaha

    word verification...tak perlu rasanya kan...?

    ReplyDelete
  26. GaDis CoMeL 3:
    tahniah kerana anda rajin. hahahaha!!!

    ReplyDelete
  27. Kuasai minda:
    anda penah kene PMS? ngeeee

    ReplyDelete
  28. patut la lost kat blog aspen
    pms rupanyer
    hahaha

    (eh,, syiok pulak gelakkan orang ek?)

    ReplyDelete
  29. PMS memang patut cuti..sebab memang takkan boleh buat keje

    ReplyDelete
  30. h4ni3: dia mintak ayaq panas sattt...hahahahhaa

    ReplyDelete
  31. h4ni3:
    amboi..suke gelakkan org ye... :p

    ReplyDelete
  32. Queen:
    itu la...mmg tak leh buat keje. sejuk kejang kaki tgn

    ReplyDelete
  33. aspenladylovely:
    huuu..tak ok lagi. sob sob

    ReplyDelete
  34. saya tidak kedekut mc!!
    bisikbisikangkatangkatkening je kat saya1!!

    ReplyDelete
  35. drSinga:
    wah.....lepas ni mesti ramai berpusu2 ke klinik akak utk mintak mc. hahaha

    ReplyDelete
  36. singgah... meriah blog uolzz...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D