Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, September 21, 2010

Stereng

I love the wheel.  This is one of the reason why I kinda fall in love with this car.
Dulu, GB penah bergaduh bertekak dengan sorang member ni sebab darling Purple GB yang sorang tu lah. GB nak kat si Purple, tapi member suruh amik Cik CT. Dia bagi macam-macam sebab. GB dengar je tapi lepas tu keluar ikut dua-dua belah telinga. Hihi.

Tapi sebab taknak kalah...GB argue lagi dengan member. Sampai satu point member tanya,'Apasal ko suke sangat si purple tu?'

GB jawab, 'Aku suka stereng dia!'. Member? Sigh...mesti dalam hati dia fikir...'Dah memang spesis degil!'

P/S: Audio button kat stereng tu dah gila sikit tapi tak sempat nak anta kat woksyop mintak betulkan. Sayang dia!

 

26 comments:

  1. bunga nih suke stereng dlu dr kete ek..hehee..asal jgn jd bunge tayar dah!.. hehhe

    p/s:agaknyer kalo stereng tuh kat kete mahendra or proton yg gitew2 tuh nak pakai tak..kehkeh..sebbek stereng tuh kat persona tau..wink! ;)

    ReplyDelete
  2. aiseymen....kantoi sudah. haha!
    ~bunga tayar? tidakkk!!~
    :p

    ReplyDelete
  3. bunga kat tayar kne tukar kalau kurang dr berapa mm?

    ReplyDelete
  4. puasssslah nunggu kereta pepel hari tu...
    (membayangkan pepel yang terang amat....)

    ReplyDelete
  5. Mr Noble: ni soalan teka-teki ke? eheheh

    ReplyDelete
  6. drSinga: yo yo oo je pepel kan? eheheh... (jom la gi umah YB...ngeee)

    ReplyDelete
  7. Purple kah??
    my car pun ada stereng camtu
    kaler purple juga
    samakah? hehe

    ReplyDelete
  8. salam..stereng Persona tue mmg mempersonakan huhuhuhuh

    ReplyDelete
  9. nak beli goreng pisang sepiring heeee..

    selamat hari raya bunga

    ReplyDelete
  10. tengah berfikir2, bilelah nak pegang stereng sendiri..huhu!

    ReplyDelete
  11. baru td amek gambor stereng kreta mase jam kat pandan area...kite ade chemistry la GB..huhuhu

    ReplyDelete
  12. gadisBunga,
    ni bukan teka-teki, ni betul2 nak tau. itu ari kat iklan tv ada diberitau, tp asek termiss je sebab cepat sgt iklan tu

    ReplyDelete
  13. salam,

    stereng saya pun jenis camtu sekali naik ade la dekat 20 kali tekan2 tu hehe..

    ReplyDelete
  14. h4ni3: hmm..kemungkinan kete kite ni adik beradik lain mak lain bapak. ngeee

    ReplyDelete
  15. sahrom: hari-hari mau pegang tu...kihkih

    ReplyDelete
  16. suri: beli la 2-3 piring... :D
    selamat hari raya juga!

    ReplyDelete
  17. MDT: kat kedai spare part banyak...angkat la satu. ngeee

    ReplyDelete
  18. mas: tuh la...dah jem mmg takleh nak buat apa melainkan mengabiskan bateri/henpon kamera kan?

    ReplyDelete
  19. mrNoble: aiseymen....GB tak terserempak dgn iklan tu la...in fact dah 2 minggu tak berapa tgk tv ni. nanti kite pakat2 gugel okeh!

    ReplyDelete
  20. PM: hihi..saje je kan? asal pegang je jari pun gatai nak tekan2. hihi

    ReplyDelete
  21. BDC: Momo tu gadis putih tu kan? :D

    ReplyDelete
  22. azie: dok aihhh...kete kecik jaaa. exora tu boleh masuk 7 org dah tu....

    ReplyDelete
  23. suke kau je!
    MOMO TU NAME CAP STERENG LA!!!!
    arghhhh!!!!

    ReplyDelete
  24. hahaha!!! mana aku tau! aku igtkan ko namakan si putih tu MOMO! :p

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D