Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, September 7, 2010

Selingan 3 - Sempena raya, cuti memblog sampai rabu depan

Bungalow at Sultan Abdul Aziz Shah Golf Club, under construction
Mood: Serius nak balik rumah, raya dah dekat weh!!!

Dah. Malas nak membebel panjang-panjang lagi. Hati GB dah takde kat ofis. Sambung keje lepas raya boleh tak?

Bosan....blogwalking jap...owh, baru jumpe tips best pasal cara-cara pemakanan yang betul masa raya nanti supaya tak terbabas kat sinun.

p/s: Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin untuk semua. Berhati-hati di jalan raya :)



26 comments:

  1. wah2.. hatimu dh ke mana tu?

    hati2 di jalan raya..

    selamat hari raya..

    jumpa lepas cuti pjg raya yer :)

    ReplyDelete
  2. cik fiza: dah berjalan ke bengkel serivs kete, carwash, shopping mall...heheh

    ReplyDelete
  3. joe: aci....aci...tapi kene tol. eheheh

    ReplyDelete
  4. Mawi Dah Kaya,
    Siti Dapat Datin,
    Selamat Hari Raya,
    Maaf Zahir Batin.

    ReplyDelete
  5. zoul dahan:

    Senduduk tumbuh di tepi kali
    Mekar di bawah buluh merimbun
    Kita beraya setahun sekali
    Terlaser ternakal harap diampun

    Selamat hari raya Aidilfitri! :)

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya Maaf zahir batin fidde. Kalau makan kuih tu ingat-ingat la dengan saya.

    ReplyDelete
  7. Belle: Selamat Hari Raya, maaf zahir batin untuk kamu juga. apa yang special untuk raya di sana ya? :)

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya GB.


    Ceria2 di hari raya !

    ReplyDelete
  9. rin: Salam Aidilfitri. senyum selalu. :D

    ReplyDelete
  10. Bungalow tu GB punya kan? Tak nak jemput saya datang ke rumah terbuka kat situ ke? ngeeee

    ReplyDelete
  11. YB: eh boleh boleh..jemput la dtg raya cina nanti. itu bungalow klien cina yg punya. tapi dah YB cakap cemtu, kite aminkan je...aminnnn! heheh

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya....jauh ke kg?
    heh!

    ReplyDelete
  13. salam,

    selamat hari raya moga selamat pergi balik..

    ReplyDelete
  14. vidadarisakura: selamat hari raya juga. hati2 di jalan raya okeh!

    ReplyDelete
  15. afendi arif: selamat hari raya....kampung kat kedah. jemput la dtg umah. :D

    ReplyDelete
  16. penjejak maya:
    salam..selamat hari raya juga. drive safely okeh! jumpe lagi after raya dgn entry lemang ketupat. yeah!

    ReplyDelete
  17. ermie: raya dgn blog? hebat weyh...

    kak kartini: heheh, dah mula risau akan pengembangan semula, tu pasal bila baca entry akak rasa mcm wajib kongsi neh!

    both: komen ermie n k kartini terus masuk ke intense debate, so tak display sini. intense debate bikin susah la...heheh. nak kene setting balik ni

    ReplyDelete
  18. selamat..selamat...disamping tu jangan lupa berhati-hati ye yunk.

    ReplyDelete
  19. selamat..selamat...disamping tu jangan lupa berhati-hati ye yunk.

    ReplyDelete
  20. Hello Gadis Bunga, salam aidilfitri, selamat hari raya. Noticed your callsign at JellyBelly's place and busybody over. Nice blog you have.

    Happy holidays and keep a song in your heart, Lee.

    ReplyDelete
  21. azketom: teima kasih...cik puan juga ya kena hati2. lepas raya berblog lagi. :D

    ReplyDelete
  22. uncle Lee: hi there! thanks for dropping by here and thanks for the raya wish too. :D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D