Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, September 22, 2010

Sambil termenung

KLCC, snapped on 2005 using my already dead old camera.
I'd love to see these towers from afar but to get into them....I'd prefer not.
(Don't ask why :D)

Sambil termenung....GB nak ucapkan.....


Selamat hari Rabu!

Selamat bekerja! 

Selamat bermeeting! 

Selamat kena hentam dalam meeting! 

Selamat segalanya!

P/S: Ini efek meeting GB semalam. Puan Besfren tau ceriter....huhuhu~

46 comments:

  1. Aik? Kena hentam dalam meeting ke?
    Selamat Hari Rabu.

    ReplyDelete
  2. GB.. sy pn slalu kena hemtam dalam meeting gak.. luar meeting pn kena hentam...

    tp sy pura-pura happy tau.. masa meeting gelak2 bg kurangkan stress...

    kadang2 salah org lain pn sy kena huhuhuhu~~

    ReplyDelete
  3. kalau kne hentam dalam miting, baik pi dating huhuhuhuh

    ReplyDelete
  4. saya first day keje da meeting macam haram btol!!

    ReplyDelete
  5. Saya sangat tak suka meeting.. sellau kejung! stress je lama2 dengar orang cakap benda sama ulang2.. haih...

    ReplyDelete
  6. You're afraid of heights? :) I'd love to go up there and see the view.

    ReplyDelete
  7. sbg PUAN BESFREN sy rase terpanggil utk turut mengomen disini.. kiki..
    sy suke la term 'my dead old camera'..lawak giler.. kikii

    alast, selamat semuanya
    selamat sejahtera!

    ReplyDelete
  8. solutionnya: kalau ada meeting, MC! hehe :)

    ReplyDelete
  9. As far as i'm concern, u r the one who very good in confronting those bullies aren't u?

    ReplyDelete
  10. belle: tak kene hentam pun. itu ucapan utk sesiapa yg berkenaan. huuu~

    ReplyDelete
  11. cik fiza: yg sebenarnya GB paling benci meeting. spent 2-3 jam tapi keje macam la efisien sgt. huhuhu

    ReplyDelete
  12. sahrom: huuu...nyaris dating lepas miting semalam. uih seram rasa. huhuhu

    ReplyDelete
  13. cik elyse: selamat bermeeting di hari pertama keje. soooo what the kan? huhu

    ReplyDelete
  14. amni: eiii...betul3!!! GB selalu buat muka kalau meeting dah mula naik melalut. lantak la depa nak kata apa. ngeee

    ReplyDelete
  15. jelly belly: no it's not the reason. perhaps the journey to get there and being in crowd or perhaps my personal past history with that place make it less attractive to me. :)

    ReplyDelete
  16. fatin: my dead old camera, RIP... sob sob! :D

    ReplyDelete
  17. KGG: errr....ad hoc maa...tak tentu2nye takde alasan lain dah. huhu

    ReplyDelete
  18. ASPEN: tukar nama yaa....?? anyway, i can handle it if just kene hentam, but how about a klien yg miang2 keladi? ngeee

    ReplyDelete
  19. puteri: cuti? waaaa....i am jeles like tut!!! hihihi. selamat bercuti! :D

    ReplyDelete
  20. kena testing KLCC dengan kamera baru ni!!!!

    ReplyDelete
  21. drSinga: eheheh. yg baru ni belum sampai KLCC lagi. hihihi

    ReplyDelete
  22. dah lame MDT tak join meeting2 ni....maklumla..kita golongan bawahan..sob..sob..

    ReplyDelete
  23. MDT: kite pun golongan bawahan yg teraniaya sebab bos yg paksa gi meeting. dia tak pegi pun!!!

    bos MDT mmg terbaiklah! wuwuwu

    ReplyDelete
  24. Jeeeeezzzzz............. ;-P Luv ya

    ReplyDelete
  25. leganya tak kena hentam pun.keh3x.



    ps: betui, orang kedah. GB kampung kt mana, Guar ka? hehe.

    ReplyDelete
  26. efek dia apa?

    teringat memori eh

    ReplyDelete
  27. Tak suka meeting..!

    Tak suka meeting..!

    Tak suka meeting..!

    ReplyDelete
  28. GadisComel: kene hentam tu tidak la...

    kampung kat Guar ke? GB kat batu 17 (yan kot hihi)

    waa tak sangka sekampung kite!

    ReplyDelete
  29. frwls: efek mengong2 alang gitu. eheheh

    tang memori tu sila kaitkan dgn KLCC. :D

    ReplyDelete
  30. -•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•-:
    apa yang nak ditahan ni? jgn bagi bikin musykil... :p

    ReplyDelete
  31. azie:

    kite sokong!

    kite sokong!

    kite sokong!

    ngee...

    ReplyDelete
  32. suke meeting.
    ihikihik.
    ops?
    haluan kiri kah saye?
    ngeh!

    ReplyDelete
  33. he.he.. bknnya slalu :)

    tp sonok..

    hehe..

    xya pk kls..

    ReplyDelete
  34. Salam

    adeh.. masuk2 kerja kena hentam mmnang memeningkan :-) Salam Aidilfitri ya.. maaf zahir dan batin.. maaf maiza lambat berbalas singgah sini.. terlalu busy la.. mlm ni cuba luangkan masa jg walaupun mata dah ngantok semacam nie..

    ReplyDelete
  35. adat resam kene hemtam fidd..bersabarla anda dan cekal yea..

    tp aku slalu gak hentam consultant aku yang suke wat kerja copy cat tue..suke hati jea diorang..ingat aku x bole detect la..huhuuh

    ReplyDelete
  36. BDC: atau ko suke org yg ada dalam meeting tu? mueheheh....

    ReplyDelete
  37. puteri: tgk kategori meeting ape yg kamu kene attend la kan?

    ReplyDelete
  38. maiza: biasanya yg bengang sebab org yg patut kene hentam tu lak escape meeting kan? sedih!

    ReplyDelete
  39. mas: itu lagi satu bende. nak salahkan sapa? client? management? huuuu~

    ReplyDelete
  40. sori i nak ask why? why u prefer not get into them? btw cantik gambar petikan 20005 tu. tak pernah dapat ambek gambar cantik gini. tak seni la i ni.

    ReplyDelete
  41. ummi5: errr...err...sebab ex bf kite keje kat one of the tower. nyampah i! hihiks!

    terima kaseh sebab puji gambar kite. kite cuba2 je. tq. :D

    ReplyDelete
  42. cik gadis bunga,
    Kena hentam dalam meeting biasa.
    Kena hentam bunga landskap tak cantik pun biasa.
    Kena hentam sukan tak berpeluh pun biasa.
    Yang tak tahan,dipuji pun kena hentam...
    tp yang best meeting ada makan2..kihkihkih...

    ReplyDelete
  43. razif: miting GB kat site...xde makan2...kalau ada mkn2 GB sanggup kene hentam...hihi

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D