Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, September 29, 2010

GB Dapat Bunga!

Plumeria rubra - beautiful, fragrant, normally planted to create sense of Balinese feeling to any gardens
Semalam, GB dapat bunga!!! Yeay!

Dari en_me. Beliau sangat baik! Walaupun jauh kat sana, beliau bagi bunga kat GB. Ros pink yang saaangat cantik! 

Tapi bukan la betul-betul. Bunga maya karin je. 

Nak tengok? Klik sini ye. Tengok aje dah boleh terbau wanginye. Hihihi....!

P/S: Maafkan GB. Ni la perangai orang yang dah lama tak dapat bunga...Wuwuwu...!

45 comments:

  1. Dah namapun GadisBunga.. mestilah peminat bunga yang tegar... :)

    ReplyDelete
  2. Zaman sekarang semuanya maya... dari kad raya sampailah ke bunga..hmmm...

    ReplyDelete
  3. Tahniah untuk bunganya....
    GB minat bunga apa sebenarnya?

    ReplyDelete
  4. seperti beruk mendapat bunga? -- eh, ada ke perumpamaan macam tu ek?

    ReplyDelete
  5. bunga maya? jangan bagi aku roti jala maya dah a....

    T.T

    ReplyDelete
  6. bunga bunga itu akan membuatkan hati berbunga bunga.. bila hati dah berbunga bunga datang lah rama rama didalam perut..

    ReplyDelete
  7. wahwahwahhh.....
    (jeles niiiiiiii)
    :P

    ReplyDelete
  8. GB kan dah ada bunga.. gadis "bunga" :p

    ReplyDelete
  9. tak aci! tak aci!
    saya juga sangat jeles seperti kakak singa.. hehehe


    * still takleh remove lagi.. dah buat steps utk uninstall tu, tp rasanya dia bagi html yg salah.. so takleh save template.. hampehss.. nnt la time free nnt diusahakan lagi

    ReplyDelete
  10. SALAM,
    CANTIK BUNGA TU. KALAU DAPAT YANG REAL, LAGI CANTIK

    ReplyDelete
  11. hatiku juga berbunga-bunga...hihihi(gelak gedik2)

    ReplyDelete
  12. ade developer tu..suruh takeout pokok ni dari landscape..dia kata ni pokok kubur..haih..mengada...agagaga..

    eh cik GB..pasnih kalau nak gambar pokok boleh la kecek kat awak..heeee

    ReplyDelete
  13. kakcik: kakcik mmg memahami. i lev you lah!

    ReplyDelete
  14. Ismail Fitry: ehehe...agak2 nanti ada tak entry klasik pasal bagi2 bunge ni? mesti best...huhuhu

    ReplyDelete
  15. belle: kite suke roses. (so classical old fashion kan? tapi kite mmg suke roses!) huhuhu

    ReplyDelete
  16. cik fiza: ehem...rasanya tak lama lagi dia dapat tu.....tunggu jaaa hihihi

    ReplyDelete
  17. gismo82 : tq...sekali dah la...hihi

    ReplyDelete
  18. en_me: kalau tak sudi, kite tak buat entri ok...hihihi

    ReplyDelete
  19. KGG: ko silap peribahasa tu. ni mesti la umpama bunga mendapat bunga...kihkihkih

    ReplyDelete
  20. frwls: ko baru buat aku terfikir nak buat mende tu. ahahaha!!!

    ReplyDelete
  21. -•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- :
    eheheh. walau berbelit tapi ayt tu boleh dipahami. hihihi

    ReplyDelete
  22. DrSinga: jgn jeles kak...akak dah selalu dpt. kasi can kat saya ek...hihihi (sambil terbyg sup gearbox nyumnyum)

    ReplyDelete
  23. GaDis CoMeL: bunga taik ayam tu mcm kene tukar nama je. kesian bunga tu...lawa2 cemtu jadi nama taik ayam...isk isk...

    ReplyDelete
  24. Mr Noble: aha..ni lagi sorg memahami...hihihi..

    ReplyDelete
  25. h4ni3: alahai dokter...mesti penah dpt bukey besaaarrr punye kan...? hihhihi

    ReplyDelete
  26. luahfikiran:
    uncle, bunga tu mmg cantik. kalau dpt bebetul mmg cantik, tapi last2 kering juga, sob sob!

    ReplyDelete
  27. Srikandee: kamu sedang angau....hahahaha

    ReplyDelete
  28. Queen: boleh bagi nama developer tu? alahai kesian....

    kalau nak gambar roger la, yg mana mampu tu kite boleh pakat2 tlg... :)

    ReplyDelete
  29. perghhh! mati-mati i thought dia hantaq benih bunga tau! hahaha

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. hahaha! hantaq benih bunga lambat la nak keluaq jadi bungaaa!

    ReplyDelete
  31. sudi ke berkongsi kasih ehhhhhh bunge??

    hihi

    ReplyDelete
  32. elyse: kongsi bunge no hal je. kongsi kasih...meh GB tanya elyse balik. sudi ke? eheheheh

    ReplyDelete
  33. kahkahkah
    minta simpang ye GB

    hihihi

    ReplyDelete
  34. GB,, td ternampak kat ur thumbnail entri kat bawah..nampak pic ni..

    bunga ni la dear, tp yg warna merah2 sket..wah, sungguh santek kan?

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D