Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, September 18, 2010

Cerita Syawal 4 - Apa plan minggu kedua Syawal 1431H?

6am, Petronas  MRR2. Looks comfy, but he should be extra careful.
(I don't know who's the guy anyway. I just snapped. :D)
Harini ingat nak bertandang ke rumah member lama kat Rawang. Esok pulak ke Teluk Intan, bertandang ke rumah family bakal mertua adik GB yang nombor 3. Dia lelaki ok. Orang kata dia langkah bendul, tapi GB kisah ke langkah bendul ke bumbung ke? Lepas tu kalau larat ingat nak lajak ke Taiping pulak. Ke rumah family bestfriend GB yang dah lama tak berjumpa semenjak Puan Bestfriend itu kawen dan baru-baru ni bersalin baby girl pulak.

Kawan-kawan pulak pe cer? Ada ke yang buat open house? Atau ada yang nak bertunang? Atau ada yang nak bernikah? 

P/S: Pape pun, drive safely okeh!

28 comments:

  1. Waaaah....
    masih nak beraya lagi?
    Saya minggu depan dah start mode keja dah.

    ReplyDelete
  2. salam..langkah bendul takpe...leh main galah panjang huhuhuh....

    ReplyDelete
  3. salam,

    tertarik ngan gamba tu dah le serba hitam tak takut ke kena sapu..

    ReplyDelete
  4. dah langkah bendul tu apa lagi boleh ar lu paw dua tiga barang .. dapat henpon baru pun ok gak..

    ReplyDelete
  5. erk.. lupa lak nak tanya.. siapa bendul tu?.. dah la bendul kena langkah pulak tu. wharharhar..

    ReplyDelete
  6. Hmmmm drive safely tu untuk awak jugak. Berjalan jauh ni, kena prepare mental dan fizikal.

    Moga kembali dgn selamat.

    ReplyDelete
  7. wah jauh tue dr teluk intan ke teiping...

    pepehal, safe drive bebeh

    ReplyDelete
  8. mggu ke dua ???... ermmm plan nak cr part time job plak .. dah abis melabur minggu pertama ...uwwwwaaaaa....

    ReplyDelete
  9. belle: GB dah masuk keje 6/9 lagi. wiken pulak time beraya. selagi belum habis syawal, kite raya..! :D

    ReplyDelete
  10. sahrom: lama dah tak main galah panjang. boleh keluar peluh gak main game tu. huhu

    ReplyDelete
  11. PM: itu lah..dia kompiden. takpe. tp frankly GB rasa dia better tido dlm surau petronas tu, lebih selamat.

    ReplyDelete
  12. -•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•-

    takpa...biaq pi dia langkah. GB tak mintak byk. setakat dslr sebijik kire oke lah tuh. tapi nanti nangis tak berlagu kan...

    ReplyDelete
  13. -•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- lagi
    nanti GB check sapekah yg bertubuh bendul itu. (cess! :p)

    ReplyDelete
  14. azie: thank you. sementara musim raya dok ada lagi ni kan...kena lah uji ketahanan fizikal sikit...

    ReplyDelete
  15. mas: itu cadangnye...tapi kalau jauh sgt mungkin aku ke pandan jaya je besok. sate ada kan? kan? kan? ngeee

    ReplyDelete
  16. scha: kalau dapat part time roger2 sini. aku pon nak jugak. wuwuwu!!!

    ReplyDelete
  17. MDT mcm biasa..mendamparkan diri dan berkuaklentang dirumah sepanjang hari bawak ke malam selagi takde sape2 yg ajak dating, eh!eh!

    ReplyDelete
  18. apesal ko ambik gmbr gua tngh tido ni??

    hehehe

    ReplyDelete
  19. salam aidilfitri,

    ...plannya.....cepat abihkab pose nam.

    ReplyDelete
  20. langkah bendul xpe...jgn lurus bendul...hahaha

    ReplyDelete
  21. Saya masuk keja Isnin ni..huhu..

    ReplyDelete
  22. MDT: kuak lentang lepas makan ketupat sangatlaa heaven kan?

    ReplyDelete
  23. hamzah:
    lenkali kalau takmau kene tembak curi, tido la dlm surau petronas tu. huu~

    ReplyDelete
  24. ahmad humairi: selamat hari raya puasa enam! :D

    ReplyDelete
  25. kak CT:
    lurus bendul tu sesekali ade gak. heheh...

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D