Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, September 25, 2010

Apologize Letter to IntenseDebate Users

(On the way to Teluk Intan)
If only life is all about traveling and seeing new places and meeting new people
but money still coming in every month, i'll be the happiest person in the world!

Ke hadapan tuan hamba DrHanie , tuan hamba cikLyndaWawa, and tuan hamba LynnHamzah,

Maaf banyak-banyak kerana hamba jarang benar dapat komen dekat blog-blog tuan hamba sekalian. Bukan hamba tidak baca, hamba baca. Bukan hamba tidak mahu komen, hamba mahu sangat-sangat mengomen entri-entri tuan hamba berduatiga. Masalahnya, ada masalahnya.....

Masalahnya, dengan adanya IntenseDebate makanya komen-komen hamba seperti tersangkut di tengah-tengah.Dan tiba-tiba 'hang' begitu saja. Biasanya lama juga hamba tunggu, refresh, tutup balik, pastu bukak balik, tapi sama juga. Kadang-kadang kotak komen langsung tidak keluar, seakan-akan tidak membenarkan hamba meluahkan isi hati hamba di blog tuan hamba berduatiga.

Sebagai bekas pengguna IntenseDebate yang telah membuat keputusan untuk menamatkan perkhidmatannya, IntenseDebate nampaknya seperti berdendam lantas membenci hamba. Apakah itu sebabnya? Katakan! Katakan!

Hamba mahu salahkan Streamyx di tempat hamba, kerana telah mengurangkan hubungan komunikasi di antara kita. Hamba sedih okeh! Sekrang, hamba mahu marah Streamyx dan IntenseDebate, boleh?

P/S: Surat ini juga sesuai ditujukan kepada pengguna IntenseDebate yang lain. Sila tukar nama bila membacanya ya.

Yang Sedih, Ikhlas, Tulus,

39 comments:

  1. intensedebate tu apa? nampak sangat x uptodate.hee

    ReplyDelete
  2. gua join ngan lu vidadarisakura.. ha ah.. jadahnya intensedebate tu?

    ReplyDelete
  3. jgn salahkan streamyx GB, ok jea kat umah aku..

    nwasys,apo kobondo eh tue?

    ReplyDelete
  4. haha sabar jelah.. huhu.. 3rd party komen system mmg mcm tu.. berat!

    ReplyDelete
  5. Ni bukan masalah tenet ni, intense debate tu yang masalah.

    ReplyDelete
  6. Sama, nak tanya gak. IntenseDebate tu apa.. Tak pasti menjurus langsung tak tahu...

    hehehe

    ReplyDelete
  7. apsal ramai tak tau pasal IntenseDebate ni? masuk la ke blog owner yg GB tulis kat atas tu, pastu terai aa komen guna IntenseDebate :D

    ReplyDelete
  8. Kompem, before reach to 2nd paragraph, u will already been forgiven.....Maka patik tumpang berbicara.....

    ReplyDelete
  9. ko pindah hangku semua ke wordpress la...

    ReplyDelete
  10. vidadarisakura, -•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- , MasZuber, azieazah, miss lolly a.k.a luvfareda: IntenseDebate itu adalah seperti mana yg telah diterjawabkan oleh Kyuubi_85 tuh

    ReplyDelete
  11. en_me: yep yep..plis plis plis, saya mau komen...!

    ReplyDelete
  12. belle: rasanya lah. hantuk kepala kat kerusi pun belum tentu dpt komen. sob sob

    ReplyDelete
  13. Zikr the Jalanan Sepi Perantau: the verdict, cemtu jugak. sebab tu kite remove mende alah tu lepas pakai untuk 3-4 entri

    ReplyDelete
  14. Mr Noble: sigh..tak tau lah..tapi takpe..

    ReplyDelete
  15. Aspen: wah...jadi maksud permohonan maaf patik tercapai sudah?

    ReplyDelete
  16. drSinga: aiseymen...abis nanti sape nak buat open house kt blogspot? ngeee

    ReplyDelete
  17. haha.sokong. buat lambat je proses komen mengomen.

    ReplyDelete
  18. Nasib saya tak pakai intensedebate ni. Kalau letih jugak nak berdebat dgn mereka hehehe

    ReplyDelete
  19. ada himahnyer tu... huhu.. sabar yer

    ReplyDelete
  20. Dulu saya pernah kerja dihantar (buat perancangan sendiri sebenarnya) ke merata tempat, Jumpa ramai kawan baru (org yg saya tak kenal sebelumnya), makan di tempat2 eksotik dan cukup bulan dapat gaji.

    Heaven.

    Tapi lama2 rasa bosan juga sbb dah takde cabaran.

    ReplyDelete
  21. uncle YB: mmg penat jugak nak berdebat...ihihi

    ReplyDelete
  22. suri: tapi dia dah merenggangkan hubungan kitorg..huhu

    ReplyDelete
  23. uncle YB lagi: tapi jumpe org baru tu dgrnya mcm menarik juga...

    ReplyDelete
  24. Yer,s aya faham.. saya pun de masalah kalau orang guna intensedebate.. hoho...

    ReplyDelete
  25. amni: baguslah kamu memahami. kite bukannya sengaja takmo komen kan?

    ReplyDelete
  26. ada entry khas untuk kamu pula...hehehehe...

    ReplyDelete
  27. h4ni3: eish, yg dokter tu awak...bukan kite. huhu

    ReplyDelete
  28. LyNn HaMzAh: huhu tq. terharu hamba membacanya. sob sob!

    ReplyDelete
  29. poyaty: hahaha. thanks for reading. :)

    ReplyDelete
  30. ooh..saya membaca keluhan hati kamu...
    camna nak off?heheh

    ReplyDelete
  31. cikLynda: owh terima kaseh. cemana nak off itu senang, tapi...sanggupkah berpisah dgn intenseDebate? :D

    ReplyDelete
  32. aku baru guna intensedebate.
    buat masa ni sangat berpuas hati.:)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D