Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, September 20, 2010

Apa nama virus ni? Malware bin apa?

Aquarium at Summit Hotel

GB kaki bangku sikit bab-bab IT ni. Tapi GB tau blog ni dah kene infected dengan virus ke malware apa ntah. Kononnya dari blog Yunus Badawi. Tapi tak tau cemana nak buat. Nanti lah GB godek-godek. Kalau ada yang rasa boleh bagi solution baekkk punya, GB alu-alukan sangat. Nanti GB belanja aiskrim ye. :D

P/S: Benda ni lebih kurang macam tag 'Do Not Disturb' yang sangkut kat depan pintu tu kan? Nanti orang pun tak ketuk...terus balik cenggitu je. Sob sob!

30 comments:

  1. ermmm sian awak ... nnt sy tolong usha2 kan kat bloger lain gaks k

    ReplyDelete
  2. aku xnampak Malware pun sini..aku dah buat post pasal Malware..boleh refer
    Masalah Malware, Apa Perlu Buat?

    ReplyDelete
  3. kalau tak silap nama penuhnya ialah
    malware bin malaun !

    ReplyDelete
  4. scha: tq sangat ye scha. nanti kalau aiskrim tu rezeki awak, make sure la balik ke sini utk senang saya nak belanja. hihi

    ReplyDelete
  5. ermie: aku ade godek2 sikit. harap2 berkesan lah. nanti aku godek2 kat link ko tu. tq. :)

    ReplyDelete
  6. hokey dah ko punya...
    dah boleh masuk dah...

    ReplyDelete
  7. salam,

    nak berkenalan ke ngan encik malware tu hehe..

    ReplyDelete
  8. check guna google chrome, buang link yang ada malware tu. Kalau rajin tolong bagitau kawan2 yang terlibat dengan link tu.
    Semua kerana ada link iklan innity dengan gengblogger kot.

    ReplyDelete
  9. salam..oohh..virus nie adalah adik ipar kepada kencing tikus...dia tak dpt nak masuk tuan punya badan, dia masuk tuan punya blog

    ReplyDelete
  10. PM: nak berkenalan, lepas nak bakar sampai hangus. boleh ke? :D

    ReplyDelete
  11. Belle: very useful information. nanti kite cuba godek2.

    ReplyDelete
  12. -•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•-:
    ape la salah kite kat dia kan? wuwuwu!!!

    ReplyDelete
  13. cik fiza:
    rasanya kite kene enrol course 'easy IT learning for the dumbs' kan? kihkihkih

    ReplyDelete
  14. sahrom: adakah berjangkit melalui mouse optical? heheh

    ReplyDelete
  15. Malware bin Binawe.. hehehe....

    ReplyDelete
  16. tak tau jugak..tapi macam takde infected...ngee...doa2 takdelah kan..

    ReplyDelete
  17. ini menda kasi bikin olang susah saja kan
    huhu.. banyak tuuuu yg kena

    ReplyDelete
  18. kakcik: patutla...anak binawe rupenye. hahaha

    ReplyDelete
  19. Queen: byk juge blog lain yg kene. blog GB mcm dah ok lepas digodek2..tapi tgk lepas beberapa hari mcm mana pulak jadinya

    ReplyDelete
  20. h4ni3: mmg nyusahkan! ada antiobiotik tak nak obatkan bende ni?

    ReplyDelete
  21. cik GB sy setuju!!! ada sesapa sudi nk ajar kami bdua x?? hehehe

    ReplyDelete
  22. Napelah dia pilih blog saya. Tak pasal2 femes utk sbb yg salah huhuhu

    ReplyDelete
  23. cik fiza: sedihkan jadi budak lembab? hahaha!!!

    ReplyDelete
  24. YB: itu lah...tak pasal2 kan? kene cari tokmoh ni...ngeee

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D