Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, September 25, 2010

100th Entry - Thanks to all for the support

Conservation is one way to let our future children love their heritage
(picture snapped at Bidor, Perak, Malaysia) 


Tapi sekarang? No jiwang-jiwang lagi. Yeay!

Semuanya kerana kawan-kawan blog sekalian! Sayang kamu-kamu semua!

Mwah mwah mwah!!!

P/S: Tak pernah sangka boleh berkawan baik dengan member-member blog. Terima kaseh sayang-sayangku!

PS2: Nanti GB start blogwalking balik okeh. Baru lepas handle client gatai. Aduh!


38 comments:

  1. Always nice to see old buildings preserved. It's a window to our past.

    ReplyDelete
  2. salam GB..tahniah..berjaya jugak kan..
    ada lagi ye..client gatai..sediakan ridsect je..sembur kat mata..he he..

    ReplyDelete
  3. SALAM,
    SAPE PULAK KLIEN GATAL TU ! TUA KE MUDA ? KALAU ORANG LAMA MACAM LF, MALULAH LF !

    ReplyDelete
  4. eh, GB org bidor ke?? dah dkt tu dgn kg MDT..moh le kita jumpa2 next week :)

    ReplyDelete
  5. Salam my dear...:)

    Tahniah utk 100th n3...
    Moga terus mantap dalam berblog yaa..:):)

    Untuk client gatai tuu...bawak2 bertenang yaa..janji jgn dilayan sgt kegatalannya tuu..
    ;)Be smart dear!!!

    ReplyDelete
  6. Tahniah (^.^)
    Saya lambat lagi nak sampai ke 100 entry ni..jauh lagi perjalanan, hehe

    ReplyDelete
  7. Wah! Bagus! Rugi kenal GB lambat sikit dari yang lain...

    ReplyDelete
  8. salam,

    semoga sampai pada angka 1000 lak..

    ReplyDelete
  9. cmner nk handle client gatai tu..heheeee beware n careful!

    ReplyDelete
  10. client gatai tu elok garu dengan tapak kasut jer..

    ReplyDelete
  11. client teww laki ke pompuan ke.. ekeke

    ReplyDelete
  12. Tahniah untuk anda :)
    hehehe.. GB rajin2 bw yea kang ke keranda saya :P

    New Entry ProfHariz
    Video Klip Kutuk Namewee Rasis?

    ReplyDelete
  13. jellybelly: true, that's why i love old buildings. conservationist wannabe. :)

    ReplyDelete
  14. kak erna: thanks kak. client tuh next time kena bagi racun rumpai se das. hihi

    ReplyDelete
  15. uncle LF: client tu muda dari uncle. so tak payah la malu ye. lagipun itu dah mmg pe'el dia kot. kite tak boleh menilai sikap org berdasarkan umur kan?

    ReplyDelete
  16. MDT: eh takk...GB org sg petani. ada kat bidor tu sebab otw ke teluk intan (umah tunang adik kite ;D)

    ReplyDelete
  17. Pn Kartini:
    thanks kak. terus jadi sumber inspirasi GB jugak okeh.

    client tu GB boleh handle, tapi bila tak tahan selalu GB terbuat muka..kihkih...dia tau kot :p

    ReplyDelete
  18. h4ni3:
    tibai pakai ekor pari agak2 boleh mati x doc? ngeee

    ReplyDelete
  19. Belle: but you are moving fast. u'll get to the 100th in no time. :)

    ReplyDelete
  20. HaniCheLat:
    biar lambat asalkan selamat kan... :D

    ReplyDelete
  21. PM: 1000 tu agaknya bila dah ada anak 3 kot. heheh

    ReplyDelete
  22. izee: caranya...always have another person around. eheheh

    ReplyDelete
  23. -•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•-
    next time meeting nak pakai kasut bola. senang nak garu. heheh

    ReplyDelete
  24. en_me: hok jate larr....bukey tino...huhu

    ReplyDelete
  25. ProfHafiz: ada buat keranda terbuka ke? ape menu? ngeee

    ReplyDelete
  26. macam ulangtahun ke-100.. hehe..
    any gift?
    :)

    ReplyDelete
  27. puteri: hmmm...gift....any idea? :D

    ReplyDelete
  28. wak suke amik gambar ..baru saya prasa,,'hadiah saya dslr!!!

    ReplyDelete
  29. cikLynda: kite pakai kamera digital kecik tu aje sebab senang nak dibawak ke mana. pretty moments are never predictable. uhuhuh

    ReplyDelete
  30. ops!!!!!!
    hurup besar..
    .
    tidak berniat sama sekali untuk macam marah...

    ReplyDelete
  31. drSinga: boleh saya beli stok sampai abis projek tu? dpt diskaun kan? ngeee

    ReplyDelete
  32. drSinga lagi: saya faham. sbnrnya marahkan org yg gatai tu kan? ngee

    ReplyDelete
  33. congratz on 100 posting. entry pertama sy pulak hanya 4 baris. btw, cantik2 lah ur pict. snap guna camera ape ni? share the camera brand n the model boleh?

    ReplyDelete
  34. noreed: thx sudi menjengah ke sini. gambar2 tu kite cuma snap pakai kamera digital biasa-biasa 10megapixel only.... banyaknya trial and error lepas tu edit kat photoshop :)

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D