Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, August 7, 2010

Three is Better Than One?

Aku ada akaun Myspace, Friendster, Twitter, Blog dan Facebook.
  1. Myspace.........sign up, taruk pic seketul, tapi tak pernah aktif pun
  2. Friendster......dah 2 tahun tak aktif
  3. Twitter...........(lihat di bawah ni)
  4. Blog.................kdg2 kerap update, kdg2 jarang update. kucar kacir macam aku jugak
  5. Facebook........almost hari2 update status. kdg tu sehari sampai 2-3 status :D
Jadi aku pun kansel akaun Myspace dan Friendster. Bagus juga sebab takdela nama aku menyemak lagi kat gugel search.
Tinggallah 3. Tapi asyik melebihkan yg satu....yang 2 tu tak terjaga. Nak kansel sayang....sebab:
  1. Blog...aku suka baca entri member yang sempoi kat sini macam blog Dr A, En B, Mama C, Kak D, dan ramai lagi lah!
  2. Twitter....aku boleh tau Shah Rukh Khan ada kat mana atau dia buat apa atau dia makan apa (tapi mcm la dia kenal aku pun..huh!)
Kesimpulannya yang tinggal 3 tu, semuanya best (bagi aku lah). Patut la lelaki suka nak simpan lebih dari satu. huhuhu.... :p
p/s: jgn marah...nanti kene jual :D

7 comments:

  1. best gilerr.. ehehe

    *kalo dua dua merajuk.. alalala

    ReplyDelete
  2. amboi en_me...terus bernada girang. heheh

    ReplyDelete
  3. ermmm... 3 .. i dont like ... hehehhe ..

    ReplyDelete
  4. Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

    ReplyDelete
  5. ops, bab lelaki suka lebih dari satu tu takleh nak accept (matilah kalau laki ai bace nih)

    neway, thanks for dropping by kt my blog :) KIT ok...

    xoxo,
    AZ a.k.a Tijah

    ReplyDelete
  6. erk, tak semua lelaki camtu..tak adil menyamakan semua lelaki hanya kerana perbuatan lelaki lain...

    aih..sensitif ngan isu poligami, sebab selalu nampak pasangan suami isteri bergaduh gara-gara poligami.

    Cukuplah satu, jaga sebaik-baiknya.

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D