Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, August 25, 2010

Signal Plis!

Menggeram dengan BMW itu. :)

BMW. Bakar Manyak Wang.

Tapi kite suke je! Suka la kalau ada yang bagi free....mau tak keluar kete gamaknye.....(sudah! berhenti berangan sekarang!)

Tapi kalau ada yang nak bagi tu kalau boleh biarlah jangan yang dah rosak lampu signalnye. Macam kete kat atas tu..kesian tau! Cilok sana cilok sini...nasib baik tak terlanggar bontot kete kite. Maklum...dia tukar lane macam lipas kudung pun kite tak perasan sebab lampu signalnya tak menyala. Rosak! Kesian...

Dia mungkin tak sedar lampu signalnya rosak. Kene la bagitau sebab mungkin nanti akan terbuat naya kat orang macam kes eksiden kat blog member kite ni . Macam tak best la kan beli kete mahal-mahal tapi lampu tak nyala...pegi la anta balik kat kedai kot-kot warranty cover lagi. Kete-kete lain pun banyak jugak yang dah rosak teruk lampunya....wajib pegi check! Kalau tak takde maknanya bawak kete besar-besar. Baik bawak kete lembu je... :)

Selamat mengecek lampu signal kereta/van/lori/bas kawan-kawan!

P/S: Lampu signal kite kompem elok! Baru semalam check. :D