Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, August 21, 2010

Engger Menejmen

Wic wan is yu?


  • Dulu cikgu kite panggil kite ni 'de smailing prifek'. 
  • Dulu ada orang penah cakap, 'Yor fes luks swit alwez....wat's yor sikret?'
  • Dulu. orang penah tanya kite....kite ni tak reti nak marah ke?
  • Dulu ada orang nak kenal sebab tengok kite senyom je.
Tapi sekarang.....ai get engri sooooo dem izili! wai ah wai? See mai fes...masam oredi. Ai don laik!!!

P/S: Macam mana cara nak nampak cun walaupun tengah marah masyam? hehehe....

14 comments:

  1. kenapa u masam angry gadis bunga??

    jgn masam2 mmaa...
    senyum owez..
    kiut bah klu senyum...

    ReplyDelete
  2. istigfar byk2.. kdg2 amarah kita tu dikontrol oleh sarjan iblis.. sebab tu kita disuruh bristigfar bila marah. klw tgh brdiri time marah..duduk...

    xble gak reda prsaan marah tu.. amik air smyg.. insya-Allah....

    "dengan mengingati Allah, hati akan menjadi tenang.."

    =)

    ReplyDelete
  3. cikLinda: ni tengah senyum ni....ngeeee.... :)

    ReplyDelete
  4. Puteri: agak2 setan tu dah naik pangkat jadi leftenan kot kan? ish tableh jadi nih....!

    ReplyDelete
  5. Terima kasih tinggalkan komen kat blog saya.

    Banyakkan bersabar dan senyum. Awak akan lebih bahagia.

    ReplyDelete
  6. Adeeeeh....
    Kesian. Kena tengok movie anger management ni. Hehehehehe....
    Cuba try tengok movie komedi, try gelak sendiri2. nanti lama-lama rasa marah tu hilang lar.

    ReplyDelete
  7. en YB: terima kasih kerana sudi singgah ke teratak kecil kaum rakyat ini. :)

    kite kurang sabar nampaknya kan..

    ReplyDelete
  8. Belle: marah ni dah hilang...alhamdulillah.. :)

    ReplyDelete
  9. cikfiza: 10 markah! kang penat je kan pakai itu ini sebab nak menten muda tapi last2 tua gak sebab asyik meletup.. :D

    ReplyDelete
  10. ada juga yang marah tapi senyum.,. camner tu..

    ReplyDelete
  11. yg macam tu bagus tapi errr..kite tak sabar orgnye...huu~

    ReplyDelete
  12. hmm..saya faham cemana rasanya bila hati 'panas'.. tapi, bila selalu memaafkan lalu melupakan, kita akan rasa satu kelainan..sikap cepat memaafkan dan cepat melupakan kesalahan orang lain pada kita (yang membuat kita marah) terbina melalui latihan. Rajinkan diri beristighfar tiap kali rasa tak puas hati, geram, sakit hati, marah atau terasa berdendam. Turunkan ego, dont blame and stop complaining..

    -ShueQry-

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D