Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, August 18, 2010

Di Luar Ramalan

Railway track, Taiping


Kite rasa puasa ni membuat hormon jadi kucar kacir lah!

Lepas beberapa hari bergoyah akal dan menyusahkan akal orang lain juga, GB (eh, tetibe???) buat keputusan....BLOG INI PERLU DITERUSKAN.

Terima kasih en_me sebab prihatin.

Kite ni dah tua-tua pun dok menyusahkan orang lagi. Maafkan kite ye.... :)

p/s: rumah baru tu tetap ada...nak taruk barang-barang besar aje. Boleh? Selamat berpuasa semua!

13 comments:

  1. aku dah agak dah.... insan biasa nak jadi bunga... hahahaha

    ReplyDelete
  2. ala kak zek...i kan wanita biasa sajaaa.....eheh!

    ReplyDelete
  3. ape ade hal.. kengkawan ghitewww.. uhuhu

    ReplyDelete
  4. jadi bunga pun takpe.. ayu gitu.. jgn jd kumbang sudahhh...

    ReplyDelete
  5. en_me: 1malaysia gitu..heheh

    cik fiza: aiyark....kalau tetibe kite jadi kumbang sudi lagi ke nak memvisit blog kite...? :p

    ReplyDelete
  6. salam dari sudut cahaya cinta heee..

    bunga i like

    ReplyDelete
  7. Salam.
    Selamat meneruskan blog. Saya baru nak mula bertatih dalam blog ni. Hehehehe...

    ReplyDelete
  8. bukan salah puasa lah hormon brubh..
    hehe..

    ReplyDelete
  9. zezebel: teruskan sampai berlari. :)

    puteri: heheh...puasa tu alasan je :p

    ReplyDelete
  10. saat saya meneliti entri ini, blog GB ni dah semakin maju, bukti GB terus berblog..I understand the feeling..sebagai manusia, kita ada masa OK, ada masa tak OK..sebab itulah kita perlukan seseorang sebagai kawan, online mahupun offline.

    ReplyDelete
  11. suka gambar ni! sekarang sini semua sibuk pergi ambil gambar dilandasan yang dah digunakan lagi. tapi i mana ada minat nak snap :D

    ReplyDelete
  12. @ummi5

    vah akak juga berkomen di entri ini! nasib baik tak cerita yg bukan2. hahah!

    landasan tu di taiping. sekarang dah tukar landasan besi, so i rasa bertuah sempat bergambar sakan kat situ. :D

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D