Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, June 11, 2010

Nervous

Harini penuh dengan rasa nervous yang tak tahu hujung pangkal. Since pagi. Muke kompem ketat.
Padahal malam ni nak gi tengok makhluk hijau tu. Dan benda bulat yang bergolek-golek di tengah padang yang hijau. Dan masih kene mengadap bende hijau tak bernyawa depan komputer ni. Dengan otak yang ada sedikit hijau semenjak dua menjak ni. Terlalu banyak hijau?
Padahal, ada orang kata tengok benda hijau ni boleh menenangkan jiwa. Sigh.....
Dan sehingga entri ni ditulis, aku masih lagi mengadap bende hijau ni dengan perasaan nervous.
p/s: salah makan kot.....terlebih makan bende hijau :p

7 comments:

  1. ahaha.. x dapek me nk mnolong ghitewww..

    ReplyDelete
  2. erk hijauuu??? ermmmm...mender aaaaa

    ReplyDelete
  3. aduh habis yang taip benda ni orang ijau juga ke??

    ReplyDelete
  4. kawan-kawan! i masih hijau dan tak punya kesempatan untuk memblog. thx for those yang masih sudi menjenguk. hu~

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D