Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Wednesday, May 12, 2010

Vision Yang Menjadi

Ini sedikit cerite pasal Law of Attraction.

Semalam on the way balik umah aku berangan sikit (hari2 kot berangan...huhu). Tapi semalam punye angan dramatik sikit. Dramatik tapi boleh jadi real kalau kena caranya. Aku cuma nak tengok 'sesuatu' terjadi kat page FB aku pagi ni. Tu pasal teringat pasal Law of Attraction. Kalau vibration tu kuat, insyaAllah akan jadi. Jadi aku pun terus berangan sampai tertido. Dah terjaga pagi tadi pun sambung berangan dulu sebelum bangun tido. huhuhu.

Pagi ni: Agenda pertama masuk opis dah tentu2 la bukak email check fb segala kan? Dan tau apa yang aku nampak? Apa yang aku angankan semalam tu laaa. Hihi. Siyes menjadi. Walau sikit je dalam 10%...tapi jadi juga kan... seronok kot....

Apa yang aku angankan? Tak payah lah bagitau. Segan aaa...Buat malu saja. (sambil tersipu-sipu blushing...)

P/S: Law of Attraction - Selalu guna bila dah lambat giler dah nak ke mana-mana. InsyaAllah traffic light akan sentiasa hijau untuk aku. hihi.

5 comments:

  1. aik apa yg di angan2kan tu..heheh
    nak bli krta baru,umah baru,,ko..huhu

    aduh kacau bilau ku di buatnya..

    ReplyDelete
  2. ish..takdela sampai ke umah kereta bagai...ini lain. tp bak kata abang, layan je. huhuhu

    ReplyDelete
  3. bole la ajar aku!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D