Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Tuesday, May 25, 2010

Sunshine Award

Last week ada member blog aku yang namanya Tunbergia bagi Sunshine Award kat aku. Gembira hati tidak terkata...almaklum, pagi-pagi bukak blog ada org bagi award kan? Sekarang giliran aku la pulak bagi award ni kat member blog lain. Ala-ala serahkan kain selempang dan mahkota kejuaraan ratu cantik gitu. Huhu...tapi aku belum sempat nak buat proper award giving ceremony lagi. Nanti dah agak free kang aku bagi ye. At the moment, biarlah title Ratu Cahaya Mentari ni aku pegang dulu ye. Heheh!

5 comments:

  1. sebenarnya tak susah pun, cuma letak gambo sunshine award, pastu listkan 12 blogger jer, ehehe

    ReplyDelete
  2. award matahari gitu....
    ko bawak tidur dulu tau!!
    :)

    ReplyDelete
  3. wah,,nampaknyer kak kenelah beli almari baru sb nk simpan adward ni..hehhee

    ReplyDelete
  4. hukhuk..
    boleh plak wat sesi penyerahan takhta..
    hakhak!

    ReplyDelete
  5. Ratu Cahaya Mentari..wow, namanya sungguh indah.

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D