Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Thursday, May 13, 2010

SMS yang buat aku senyum

Dapat SMS sweet ni 5/5/10 haritu...

'Fid, awak nak tau tak, kite susah hati...abang kita dah tak kasik mak kita jaga cucu..kita cakap la dengan Danial, kalau ibu antar Danial umah kawan ibu untuk jaga Danial, Danial nak tak? Dia jawap..kawan ibu yang kita jumpa malam tu? Yg bawak keta tu? Yang tu bolehla.. Adehh.. dia nak awak babysit dia ngan adik dia..hu3x'

Note: 'Kawan ibu' dalam SMS tu adalah aku. heheh

P/S: Aku tau aku ada tokoh utk bukak nursery kanak-kanak suatu hari nanti. (up sikit...hahaha)

11 comments:

  1. tak puashati sebab baca tajuk awak kan yang bersambung kat sidebar "SMS yang buat aku senyum Thanks Hafiz"

    oooiitttt lu jangan rampas balak gua ha... hahaha

    ReplyDelete
  2. hahahahaaa! bygkan kalau sms tu mmg dari hafiz. (mmg tak laaa). aaa....kemaruk!

    ReplyDelete
  3. ye...bisnes opotuniti. tak gitu? kihkihkih

    ReplyDelete
  4. ibu ratu hati anak2nya..tanpa ibu pasti anak akan kehausan kasih syg..hehe

    ReplyDelete
  5. tak boleh dinafikan tu suri... :)

    ReplyDelete
  6. fidde, ko dah kena TAG, sila amik Sunshine Award kat blog haku nooo,

    salamm,

    ReplyDelete
  7. wahhhh...dapat award pagi2 nih! tq Tun. :D

    ReplyDelete
  8. seruan haji....bile nak pegi haji da....

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D