Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, May 21, 2010

Baby Shower for Mak Buyong

Events are all about makan
Parties are all about makan
Baby showers are all about makan
Baby dalam perut tu pun nanti mesti suke makan.
(Besarnye perut kawan aku nih!)
Rabu lepas, akhirnya terjadi jugak baby shower untuk BFF aku yang anggun
bersama-sama beberapa wanita jelita yang lain.
Itu pun lepas beberapa kali tertangguh.
My BFF merangkap mak buyung of the day tu pun dah nak bersalin sangat-sangat dah. Huu...aku mmg seorang organizer yang tak berapa nak best.
Tapi takpe, dah berlaku pun.
Pemakan-pemakan pada malam itu.
Kanan sekali adalah best-friend-forever aku, Puan Fatin.
Dalam perut dia adalah bakal anak angkat aku
(bukan anak susuan ye..huhu).
Yang lain, dari kiri (cepat jalan!):
Ateq (single), Ina (engaged), Bani (membuyung),
Ned (single), Ila (single).
Sila pilih yang available sahaja ya. ~wink!~

11 comments:

  1. sungguh jelita yang single available tuh erk, tapi mulut mesti becok kanns, hehehe larikkks

    salamm,

    ReplyDelete
  2. takpe. biar becok asal jelita. (eh ape kaitan??) hahaha!!!

    ReplyDelete
  3. perghh perot secara close up amatlah menggerunkan T____T

    ReplyDelete
  4. tanx my bestie, wanita jelita...for the gathering!
    ;)

    ReplyDelete
  5. masy: tu belum pegang dan rasa baby menendang lagi. haha

    fatin: saya no hal. tapi nanti saya punye baby shower kene buat utk 2 ye. kembar laki pompuan. hahaha

    ReplyDelete
  6. fidde, x hbs2 dgn kembar 2 .. hehe.. tp sy nak kembar jugak.. ahahahaha..

    ReplyDelete
  7. ina: rationale di sebalik nak sgt2 kembar tuh...aku tak tau bila akan kawin..so nanti kalau dah kawin better kuar 2 sekali harung. menjimatkan masa. huhuhu

    ReplyDelete
  8. salam..
    hehe..tgok makan rasa lapar le pulak...hehe mintak skit tapau leh ke? huhu

    ReplyDelete
  9. thank you, suka tengok gambar ni. Pilih? saya tak tahu nak pilih mana satu dan saya tak pandai mengurat atau mengayat, atau mana-mana perbuatan serupa dengannya.

    ReplyDelete
  10. shueQry:
    takpe. kalau mcm tu just pilih menu je. kenyang perut suke hati. lalala..

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D