Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Monday, May 24, 2010

Aura


Ada orang cakap aura ni boleh buat orang suka kat kita. Boleh buat orang kesian. Tapi kalau aura kite clash dengan aura orang yang deal dengan kita, mungkin boleh buat orang menyampah juga.
Tapi aura ni kite tak boleh nampak pun. Apatah lagi nak disentuh-sentuh. Cuma boleh di’feel’ aje.
So aku rasa budak dalam gambar ni punya aura yang bagus. Aku suka tengok, suka dengar dia nyanyi, dan suka dia menang. Baguslah dia dah menang.
Tapi nak abiskan masa dan tenaga dan duit untuk undi? Tidak sekali-kali ok! ~Wink!~
p/s: Aura juga boleh bertukar hingga buat orang menyampah suatu hari nanti. Jadi, kekalkan aura bagus tu dengan attitude yang betul, maintain low profile & down to earth, dan usaha yang gigih dan berterusan.

7 comments:

  1. pssst... migraine pun ada aura tau!!!

    ReplyDelete
  2. aura ngantuk pun ada kan? heheh

    ReplyDelete
  3. ada tak aura yang rajin buat kje opis walaupun koje tak der..heheh..
    suri nak tdo jer..bos pula mmg sllu msuk pjbt lewat ptg..hehehee

    ReplyDelete
  4. rajin cari keje walau dah xde keje? aura tu kebetulan ade kt kite la suri. nak sikit? hihi.

    ReplyDelete
  5. nampaknyer kena hari2 madi bunga ni..baru ada aura terserlah..hehee

    ReplyDelete
  6. nampaknyer kena hari2 madi bunga ni..baru ada aura terserlah..hehee

    ReplyDelete
  7. Aura yang baik datang dari karisma.

    Karisma hanya akan ada pada insan yang baik hatinya.

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D