Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, April 16, 2010

Sarapan Sihat Hari Jumaat














Ini breakfast sihat aku hari ini. Low fat milk dengan epal hijau dan merah, baru beli semalam. Oren pun ada tapi malas nak potong, lagipun tak berani combine oren dengan susu ni...takut berkeladak perut ni nanti. Padahal tujuan utama untuk mengempiskan perut dan me'nyelim'kan badan. Perut dah buncit macam orang pregnant la...cemana ni? Tolong!!!

Aku nak turun 10kg dalam sebulan ni. Help!!!

3 comments:

  1. sungguh segar...
    psssttt....but honestly...tak kenyang kan??!!!

    ReplyDelete
  2. doc, jgn psiko saya. walau sebnrnya saya rasa laparrrrrrr sgt. hihi....

    ReplyDelete
  3. terfikirkan sarapan tu, bagi saya memang tak kenyang, tapi jika yang empunya badan dah memilih sedemikian, maka haruslah di hormati pilihannya.

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D