Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Saturday, April 24, 2010

Sabtu yang kopak


Bersepah kan meja keje aku harini? Takde drawing2, takde sketches bagai. Instead aku keluarkan semua receipt sebab nak buat claim. Dah nak kopak dah ni weh...

Puncanya bila pagi tadi tengok wallet dah makin nipis...tapi gaji lambat lagi. Aishhh...tak boleh jadi ni. Weekend yang ceria ni takkan bermakna kalau fulusnya tiada. Ughh..

Dah nak kopak cemni baru teringat nak buat claim. Haritu berlagak..sumenye 'It's ok, i'll use my money first'. Harini baru nak kelam kabut. Lama jugak la proses kira-mengira ni... last-last total up.. hmm....bos aku mesti pucat tgk ni. hihihi...(aku terbayang-bayang telefon baru itu...hahahah!!!)...

p/s: nak jadi cerita...salah satu telefon aku dah rosak pulak sebab terendam dlm air. dah la semua nombor telefon orang2 kesayangan dan sms2 dan benda2 yang sewaktu dengannya ada kt dalam tu...cemana nak retrieve balik ni? arghhh!!!

7 comments:

  1. http://www.sythe.org/showthread.php?t=420105
    cuba try test...
    :)

    ReplyDelete
  2. gee..thx doc. anda telah menyelamatkan hari saya... (ayat skema) :D

    p/s: balik kang abis sume silica gel dlm botol2 vitamin ku curik!

    ReplyDelete
  3. tina: phone aku yg terletak elok atas drawer tetiba ada air bertakung kat besok paginye. hantu air punye keje kot.

    ReplyDelete
  4. tersenyum saya tengok gambar tu..you know, meja kerja saya lagi berterabur dari itu, dan saya tak mahu meja saya dikemaskan sebab banyak idea spontan dicurahkan atas kertas-kertas yang ada kat atas meja tu..even kertas tisu pun saya tulis juga. Idea datang tak kira masa.

    ReplyDelete
  5. shueQry:
    haaa...sgt setuju! kat opis ni loose papers kalau sesuka hati dikutip dibuang alamatnya mmg bising la saya sebab kdg2 kat paper2 tu la kite tulis segala idea. haha!

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D