Tentang GB

My photo
Conservative . But not a traditionalist . Impulsive . Unpredictable . Single . Sometimes available. But sometimes not.

What makes your day?

IG - cikgadisbunga

*

gadisbungablog@gmail.com

Kengkawan

DISCLAIMER

All contents in this blog is personally written by the owner (unless stated otherwise). The owner will credit the original source of any info if there is any. None of the contents can be used as educational references, neither grammatically nor factually. The pictures taken are just for fun and were captured by the blog owner herself (unless stated otherwise). None of the contents and pictures can be copied without permission, thank you.

Friday, June 19, 2009

Cerita Tentang Minum petang di laman ofis

Jumaat, 19/6/09, 4 ptg
Hari malas. Hari sangap. Keje byk, tp otak dah x boleh bergerak lagi dah. Nasib baik ade kettle yg bos baru beli...boleh masak air and buat coffee. Biskut pun ade, bole mkn cicah kopi. Nyum! Asma pun ade bawak serdak biskut famos amos dia..boleh tumpang sekaki. Kihkih!! And paling best, lepas air dah siap 3 mug, kitorg angkut sume makanan and mkn kat luar opis...huh! Siyes environment friendly lah kitorg ni...


Kebetulan kat luar sana ade garden table and chair, mmg purposenye utk kitorg lepak sambil bfast atau tea lah. Best! Mcm kat taman mana2 pulak. Siap ade background pokok2 hijau dan bunyi air kecepush kecepush!! Pendek kata, mmg rejuvenating abis la. Haha...ok la tu. We deserve it what...keje dah buat sepenuh hati...bos pun gembire project byk masuk....so apa salahnye kitorg take a break sekejap while enjoying the nature...muehehe! Siap bergambar sakan lagi memasing...just amik kesempatan sementara cuaca tgh cantik.... hari2 lain biasanya hujan la..gelap la..atau pun mmg x sempat langsung...atau malas nak buat kopi. :p

Tapi tgh syok2 duduk kat luar...bos pulak sampai. Adeh! Bertempiaran tiga2 org lari sambil mengangkut tin biskut and mug memasing...takut bos nampak. Hahaha! Tapi takpe, next week kitorg minum kat luar lagi. In fact, hari2 pun boleh, ye lah..ni kan ofis kitorg! Anytime also can! Haha!!!

7 comments:

  1. x nak komen pasal N3, nak komen pasal pic.. pic first tu oke..cun! tp yg tgh tu cam x baper best.. cam aksi apa jer dicelah2 belantara..heheee.. nway, ur work place mmg besh!! dats y i keep coming.. walopun a drop-by visit.. suke sgt oke! very2 rejuvenate.

    ReplyDelete
  2. fid, u look sooo sweet with that shawl..

    ReplyDelete
  3. time kaceh fatin....if u feel like having a short rejuvenating session, awak boleh dtg je opis ni..anytime u like. bobby ade...he misses u a lot tau. hihi!

    ReplyDelete
  4. bobby tu kontrol macho.. sy x der..die rindu.. nt sy dtg.. die malu2 ikan laks.. ahaks... sy pun rindu bobby!!

    ReplyDelete
  5. bestnye..seronoknye..hehehhe

    ReplyDelete
  6. ateq (ez)....jemput le dtg ke opis aku. sgt berguna esp time tgh sangap. hihi~

    ReplyDelete
  7. rupenye kita se'bidang' kerja.. ^_^

    ReplyDelete

...kerana komenmu begitu berharga! :D